dilluns, 3 de març del 2014

LA TRESCA I LA VERDESCA


I aquests què hi fan aquí?, direu, encara dura, això ?...

Uf com s'acumula la feina si per uns dies no estàs gaire al cas. Miraré de posar-me al dia.

- Notícies : El Llorens ja és a casa tan eixorivit i content com sempre. Estan més convalescents els pares que no pas ell.  Ahir vaig passar el matí al Museu egipci amb en el Juli que està molt interessat en el tema; i la resta del dia, veient videos d'Egipte, àlbums, fotos, i records varis. Uf quantes coses se'm van remoure. Quina sort que els records, amb el temps, es poleixen i acaben sent alguna cosa suau, arrodonida i positiva. Em refereixo als bons records, és clar. I em vaig sorprendre de la quantitat de contes, poemes, etc que aquest viatge em va provocar. Vaja, que va estar bé. Passem full no sense comentar que el Museu Egipci després de la última remodelació està molt i molt bé. Varem tenir la sort de poder veure encara una exposició molt interessant sobre el descobriment de la tomba de Tutankamon que teòricament ja havia acabat. Dia complert, amb el goig final de veure en Llorens encantat de ser de nou a casa com un gat més de set vides..

- Solució a l'Enigma : és al carrer d'Avinyó. Una mica abans, o després, segons d'on vinguis, de l'antiga Llotja, i del Gran Cafè (on es pot descansar de la passejada) i de La manual Alpargatera on podeu comprar unes espardenyes abans no caigui en mans del progrés urbanístic, aquest establiment tan nostrat.

- Com veureu segueixo publicant fotos de quadres de dones llegint i esperonant la creativitat de'en Rafel (que no la necessita pas perquè en té a mans plenes). M'agradaria que algú més dels lletraferits s'hi afegís.

I per avui res més.  Vet aquí un gos, vet aquí un gat, vet aquí el conte acabat. I vostès que ho vegin.

2 comentaris:

  1. Vaja, vaja! Quina bona noticia. Els nens tenen aquesta capacitat de sortir-se'n endavant, com si res!. Me'n alegro moltissim.
    EGIPTE, je, je. Es maco compartir activitat amb nets, oi que sí?

    ResponElimina
  2. ¡qué macos que son! Me n'alegro molt. I si, el teu viatje a Egipte va portar cua, per exemple LA NIT MIL I DUES. Un petó nostàlgic.

    ResponElimina