divendres, 2 d’agost del 2013

l'arpa i les seves vibracions, 289

TIROL
Uns apunts abans del viatge a Viena. Aquesta vegada viatjo amb un grup de gent més o menys coneguda de l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia, alguns són de la Coral , l’altres companys meus de les classes de música, veïns del barri i un poti poti d’avis i alguns, pocs, nets. Veurem quina amalgama en surt de tot plegat.
Donada l’edat tirant a grans, han preparat un viatge còmode, sense excloure caminades i passejades per veure com més millor. La primera comoditat és que avui el nostre xofer i amic, amb el seu nou autocar, gran i còmode, ens ha recollit les maletes i ens precedirà en dos dies. Nosaltres sortim dilluns dia 5 en un vol de Swiss Air, directes a Zurich, a les 6,30. Allí trobarem el Raúl, l’autocar que tindrem tot el viatge i les maletes. De l’aeroport de Zurich directes a Vaduz, travessant la “Terra de Heidi”, ciutat ubicada al costat del Rin, capital de Liechtenstein, i paradís fiscal. Lloc triat per dinar i donar una volta a la ciutat, per entrar desprès a Àustria per la població de Feldkirch, ciutat federada de Vorarlberg, té el riu III que desemboca al Rin. Sopar i allotjament a l’hotel Salier, on desprès de sopar ens oferiran un espectacle de música i balls típics del Tirol. Em caldrà cantar el que em recomana la Mª Dolors iu-la-la-hi-hu... Val a dir que en el cuidat dossier que ens han donat hi ha un apartat de cançons tiroleses i d’altres típiques per cantar a l’autocar durant els desplaçaments.
Tot el que passi els dies següents ho sabreu a la tornada...Igualment volarem sense maletes, que recuperarem dos dies desprès a l'Oratori de Gràcia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada