dissabte, 16 de març del 2013

LA TRESCA I LA VERDESCA


UNA BONA NOTÍCIA: El Llorens ja és a casa. Ja m'han despatxat com a xoferessa.

Aprofiteu el cap de setmana per preparar el que necessitareu per fer la crema de Sant Josep. Així tindreu més estona per llepar-vos els bigotis, si en teniu, o refregar-vos els llavis. En aquest cas poseu-vos una mica de crema de cacao , que amb el fred que carda aquests dies!
El Rafel haurà de substituir el sucre pel seu beuratge màgic; la resta serà com ha de ser.

Ingredients per a 4-6 persones:

1 litre de llet, 4 ous (recordeu què diu el Ferran Agulló), 60 g. de midó de cuina, un canonet de canyella, 1/2 llimona (la pela groga sense blanc), 100 g. de sucre (o més si sou molt llaminers,  però penseu que en el cremat també n'hi va). 
Bona vigília i per molts anys a les  Pepes i Pepets, que n'hi ha una bona colla, tan en estrictu senso com en el figurat.

1 comentari:

  1. L'ENHORABONA PER TENIR EN LLORENÇ A CASA. TOT TORNA A LA NORMALITAT.

    ResponElimina