dilluns, 26 de novembre del 2012

LA TRESCA I LA VERDESCA

   

TARDOR PER A TOTHOM


El dia, avui, està boirós i tristoi. És una metàfora de l'estat general després de les elcccions?
Si hem estat un temps entre el sí però no, potser sí però ves a saber, ara seguim amb més dubtes encara. Hem votat sense que ben bé estiguéssim segurs que fos la millor opció, o sí, però no una completament al nostre gust. Ara no ens queda sinó esperar i no posar-nos en el to catastrofista dels que auguraven que res no canviaria. Segurament sí que canviaran algunes coses; ja sabíem que empreníem un camí de llarga durada. Ves a saber quina serà la recompensa quan arribem "al cim de la pendent". Procurem no relliscar i clavar-nos una patacada. Ara que això, ara, ja no està a les nostres mans. Només ens cal anar amb compte i si per cas, agafar un bastó.

    Aquest cap de setmana hem estat a Sant Julià i ahir varem fer una caminada fotogràfica i tardoral estupenda (ja sé que és una paraula que en català no existeix, però la caminada va ser exactament això). Us envio unes quantes fotos.

2 comentaris:

  1. m'agraden totes les fotos però la tardor NO.
    Em porta nostalgia i abatiment.

    ResponElimina
  2. D'acord amb el temps tristoi i boirós, i que tots veiem de llarga durada, difícil i costerut, però som dins i ens hi cal caminar, el que no sabem és on ens portaràn ? espero que algun dia si no es barallen molt es trobi una llum.

    ResponElimina