dijous, 13 de setembre del 2012

L'arpa i les seves vibracions, 229

                          Cronologia d’un dia molt especial.Aquest 11 de setembre de bon matí,  entrava al blog amb una senyera ondejant al vent sota un cel blau, amb el desig de felicitar-vos la Diada. Va ser un dia ple d’emocions, les fotos en són testimoni i, el cansament de les  últimes hores de la tarda , ja està oblidat, la causa s’ho mereixia.


11 hores, visita obligada al monument de Rafael de Casanovas, les ofrenes nombroses, políics de torn , castellers,  bastoners, gegants,  societats culturals i esportives, feien una llarga corrua.
13 hores, visita al Fossar de les Moreres, on coincidim amb un acte lúdic d’una representació de  “Els Miquelets del Regne de València” que han arribat a Barcelona ,com cada any, per honrar la memòria dels soldats valencians morts defensant la ciutat contra el setge borbònic el 1714.
 15 hores, dinar amb la colla, pastis , cava i moltes rialles.

17,30 hores, trobada a Major de Gràcia, tots amb les senyeres al vent, ja hi havia molta gent caminant avall, amb dificultat arribem a Diagonal i a pas de cargol ,dues hores per arribar a Aragó, atapeïts, però contents.

L’última fotografia ja ha recorregut el món, ara queda moltíssim per fer, però ningú ens treu el dia d’ahir.


1 comentari: