dimarts, 11 de setembre del 2012

L'arpa i les seves vibracions, 228

11 de setembre
Us desitjo a tots una bona Diada Nacional de Catalunya. Per preparar la festa, ja fa tres dies que vaig penjat una senyera a tot lo llarg del balcó de la plaça, i tres de més petites a les finestres del carrer Topazi, acte que també han fet altres veïns, tot esperant que els esdeveniments propers ens deixin celebrar-la cada any amb més alegria. D’aquí a unes hores amb la companyia dels amics, faré el recorregut de cada any, anar a l’ofrena de flors al monument d’en Rafel de Casanovas, visita al Fossar de les Moreres, entrada a Santa Maria del Mar i dinar amb el grup. Si voleu afegir-vos esteu convidats, hi haurà pastís i cava.
Aquest any té d’afegitó La Mani que esperem sigui multitudinària, trens, autocars i tots els medis de transport possible ja han començat a traslladar gent engrescada pels carrers de Barcelona, porten senyeres, alegria i un munt d’il·lusions. Avui ha d’ésser així, demà ja veurem en que queda, que esperem que sigui molt.
                                            BONA DIADA A TOTS.

1 comentari:

  1. ho llegeixo un cop passat l'exitós dia. Jo també he penjat d'un màstil la senyera que, onejant, es veu des de mitja República Argentina. No vaig sortir en tot el dia perquè tenia els nens a casa i els hi feia mandra però vaig seguir-la per TV3.

    ResponElimina