dissabte, 8 d’octubre del 2011

Pujant l'Escala


Unes quantes fotos de la sortida a Vilopriu, Camalleres i l'Escala. El primer dia va fer un temps magnífic però el segon , cap a les set del matí va començar una tramuntanada de por. Va ser una entrada a la tardor, radical. Gairebé no podiem caminar pel carrer i anant a casa de la meva cunyada que és a primera línia de mar, sort que el vent bufava cap a terra perquè crec que ens hagués tirat a l'aigua. A mig matí va baixar una mica però el mar seguia molt remogut. Neptú o bé feia una festassa o estava ben enfadat, vés a saber perquè.
Ah i l'exposició, que és al que anàvem és interessant i el que va estar molt bé va ser l'acte de presentació.
No cal dir que les menjades a l'hora de dinar i sopar, no van ser per oblidar-les (això estava cantat).
Varem acabar a Sant Julià i jo vaig baixar a Barcelona amb el tren, empassant-me el segon conte de Cesar Aira, mentre els meus amics seguien cap al seu destí al Pirineu lleidatà.

4 comentaris:

  1. Les fotos no son exactament les que us volia enviar. Però vaig tenir tants problemes i vaig fer tantes proves que no vull ni tornar-ho a intentar.

    ResponElimina
  2. Les fotos no surten. I l'altre día sí surtien i de cop varen desapareixe.

    ResponElimina
  3. Les fotos no surten. I l'altre día sí surtien i de cop varen desapareixe.

    ResponElimina
  4. Torna-ho a provar, querido. Sí que surten. Com que estàs tot el dia a l'ordinador, detectes els més petits canvis. Segur que ho vas mirar quan encara no estaven ben publicades.

    ResponElimina