dilluns, 8 de març del 2010

TRESCA I VERDESCA- 72

JA NEVA!! i força. La Meri m'ha despertat aquest matí dient-me que a Terrassa nevava molt i que la Virg que treballa a Manresa no podia anar a ttreballar perquè allí hi havia més de mig metre de neu. Ara res, només plovia però ara en cau força. No em direu que no és un espectacle meravellós.
  • Bones critiques, amb alguna reserva, al' Electra, al nou teatre Akadèmia. Sòfocles bé val una "mise en escenène".
  • A ningú no li agrada el jazz? El programa d'aquest anyy del Festival de Terrassa és molt bo.
  • Ah, el diumenge 21 és el Picnic-Jazz al Parc Vallparadís, com cada any. És una festa estupenda de gran categoria musical i molt entranyable. Jo no hi faltaré i us la recomano.
  • Homenatge a Mario Benedetti, amb Serrat, D. Viglietti i l'escriptor Juan Cruz. A IDEC, Balmes 132 a les 19h.
  • Llibres que han marcat època: Catalunya en l'Espanya Moderna, de Pierre Vilar. Conferència de Jaume Dantí a Cristianisme i Justícia (?), Llúria 13 a les !9'30h. Sí, sí, ens va marcar molt i en varem parlar hores i hores , que tiempos aquellos! Però...
  • A la Casa Orlandai una exposició dobre Helios Gòmez, un artista dels anys trenta. Va ser molt conegut, sobretot pels seus diuixos de caire polític. Surt a l'Agenda de Casa Orlandai però no en tinc confirmació. Seguiré informant.
  • Expo La dona forçuda. A Can Sagnier, Brusi 51. Si més no, serà per conèixer aquest edifici modernista, ara convertit en Cengtre Cívic.
  • Segueix a Cosmo Caixa l'expo Darwin observador (dibuixos) i Abracadabra, sobre Il·lusionisme i ciència.
  • Fa dies que no us envio una recepta. Com que som a la Quaresma avui va de bunyols: bunyols comprats (si us interessa la recepta també us la puc donar però em sembla que no ca, tothom té un receptari, oi?l). Feu una salsa amb unes quantes maduixes unes gotes de suc de llimona, una cullerada de iogur i una mica de melmelada de maduixes. Batre-ho bé. En un plat poseu els bunyols, unes quantes maduixes i una mica de formatge fresc i ruixeu-ho amb la salsa. Nyam!
Me'n vaig a contemplar la neu. Compte no us trenqueu una cama.

1 comentari:

  1. A Gràcia també neva i molt, la Plaça del Diamant és tota blanca i fa una estona ha fet la delicia de petits i grans fent fotos i tirant-se boles de neu. El meu patí està precios tots els testos blanc i una mica el terra, la coralia que té més de metre i mig sembla de cotó fluix. A disfrutar i a escriure. Mª Teresa

    ResponElimina