divendres, 19 de març del 2010

TRESCA I VERDESCA-81


  • Aquest diumenge és el Picnicjazz, al Parc Vallparadís, a Terrassa. És una festa fantàstica i lúdica on es va a escoltar Jazz del millor, evidentment, però també a ser-hi. Amb un coixí o una manteta i un entrepà (es pot també comprar allí), nens pares, avis i altres espècies animals fan un Woostock a la catalana i dinen mentre al gran escenari "van passant coses". Enguany, a les 11h La locomotora Negra i Big Mama Montse, els dos referents principals del jazz català. Després Sheila Cooper Quartet, Filithy Habits Ensemble Palays Zappa, Larry Garner& Band. També hi ha un mercat de música, venda de records del dia, samarretes, globus etc, res no hi falta però sobretot el què s'hi pot trobar és un mateix esperit. Us asseguro que és tota una experiència.
  • Ah per cert, el concert d'ahir amb Abdulah Ibrahim i els seus boys, molt bé. Va ser una bona lliçó de la tristíssima alegria del Jazz o la festiva tristesa, adobada per uns músics magnífics. que amb la seva entrega et fan pendre part en alguna cosa molt especial. Això del jazz és com una mena de comunitat... Estava a tope però per sort vam arribar a seure i tot.
  • Las nanas de la cebolla. Dramatització de la vida i obra de Miguel Hernandez. A les 21h a Veïns en defensa de la Barcelona Vella. C. Sèquia 5-7.
  • Diumenge, al Parc de la Ciutadella concerts pels participants del Concurs Maria Canals de Piano.
  • Avui, la llibreria Documenta estarà oberta fins la matinada. Si teniu una urgència ja ho sabeu.
  • Bon cap de setmana i, Maria Teresa un desig molt especial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada