dimecres, 29 de desembre del 2010

Tresca i verdesca



  • Jo també "conec" algun dels nous càrrecs: en Mascarell. Va ser el meu cap durant un bon temps i ens varem entendre molt bé. D'aquest si que poso la mà al foc que de tonto no en té ni un pél. Almenys per començar, això està bé. La única cosa negativa és que l'Hereu es queda sense contrincant. Que ens agafi confessats!
  • Perico Pastor inaugura expo a la Pedrera : la Biblia ilustrada.
  • És fantàstic això de la llum i l'aument del rebut: mala gestió i endeutament? saporli popette, la pompe de la biciclete! que paguin tots que per això és un bé públic. I qui no vulgui que es compri una espelma que pitjor estavem. De las cavernas bajé, a las cavernas subí i en todas partes dejé memória amarga de mi.
  • L'Hotel des Bains al Lido ha estat clausurat. Per on passejaran les ombres de Thomas Mann i Luchino Visconti?Era l'hotel de la cultura i ara el seu reflex només és un record en la pols i el silenci.
  • Avis que tenim néts: prepareu-vos pel xarrampió que arriba.
  • Sabeu qui és José Manuel Ballester? Doncs un pintor que reprodueix quadres molt famosos però sense els personatges. Inquietanat. Sembla un assumpte imaginat pel Rafel. Avull no tinc temps d'escriure més però us envio un dels seus quadres perquè feu cultureta Apa, siau...

4 comentaris:

  1. José Manuel Ballester,quadres sense personatges, potser el que vol és que aguditzem la imaginació per saber buscar-los... com un joc... el fumut serà si son quadres que no es poden reconeixer, però sempre ens quedarà el Rafel.

    ResponElimina
  2. M'agrada aquesta manera d'explicar notícies tan particular...Ves que no et llegeixi la Mònica Tarribes, a TV3 i falta gent!

    ResponElimina
  3. Benvinguda Virginia, ja veus que ems ho passem bé, entre noticies, diaris, cinema i viatges. La Mª Dolors és la creadora del bloc i l'èxit l'ha sorprès de manera positiva. BON ANY

    ResponElimina
  4. Com que no el coneixia he entrat a Imatges Google i he trobat El jardí de les Delícies de Ieronymus Bosch sense condemnats, ni sants, ni dimonis....senzillament genial.
    També molt bon any per a tu Virgínia i per a la Meri. Petons

    ResponElimina