diumenge, 12 d’agost del 2018

L'arpa i les seves vibracions, 488

                                   
CARTELL DE LA FESTA MAJOR DE GRÀCIA, 2018



                                                                     Resultado de imagen de cartell festa major de gracia 2018
                                                                                                          

Mònica Toledo, amb el cartell. Foto: Fundació Festa Major                                                                                        
Enguany ha guanyat el primer premi, del 25è Concurs del cartell de la Festa Major de Gràcia 2018, organitzat per la Fundació Festa Major de Gràcia, la il·lustradora i dissenyadora gràfica Mònica Toledo Guzmán, nascuda a Toledo, i veïna de Dosbarrios de Toledo.

Mònica va estudiar Belles Arts a Sevilla, més tard especialització a Madrid i, després de passar un cert temps a Londres, decideix fer un canvi de ciutat per començar a treballar d’íl·lustradora, que és el que realment  li agrada, a Barcelona. On es va sentir de debò acollida va ser al barri de Gràcia, així que hi va arribar tal com ella explica. Ara el premi li sembla un somni.

Per ella, el cartell representa els sentiments que li transmet la festa. Són les persones que hi prenen part i les que, realment, fan que la festa sigui el que és. En el cartell hi apareixen des del correfoc, famílies, avis, cultura popular, etc.,caminant tots en filera, com si formessin un carrer per on hi passen tots.

Els que em coneixeu sabeu que em sento gracienca de soca-rel, el barri on vaig néixer  i on encara resideixo. Els graciencs voldríem que avui, més que mai, la festa sigui de germanor, de convivència i de solidaritat. Encara és viu el record de l’any passat que, en plena celebració  del bicentenari de la nostra Festa Major, l’alegria  va quedar truncada pels atemptats de la Rambla.

Gaudiu-ne amb nosaltres, que tots hi sou convidats.

Resultado de imagen de festa major de gracia 2018


         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada