diumenge, 22 d’octubre del 2017

L' arpa i les seves vibracions, 467


Resultado de imagen de teatre victoria

Ni Auditori, ni Liceu. Ni una gran simfonia, ni una òpera de Rossini ni de Verdi, com les dues últimes que hem vist; aquesta nit, optem per una música més desimbolta.
El Teatre Victòria, ens ofereix, Cabaret, una versió musical de la pel·lícula del mateix nom que la majoria coneixem.
En el context històric del Berlin nazi dels anys 30, ric però ple de contradiccions, al mateix temps, la historia tendre i trista és  representada per uns personatges coloristes i plens de detalls. Personatges forts amb grans debilitats. La vella propietària d’una pensió supervivent de l’holocaust, que s’enamora com si fos la primera vegada. Un ric que trafica amb divises a favor dels nazis, una prostituta que busca l’amor en els mariners, un fruiter jueu que sap perfectament que la tempesta passarà i una actriu decadent que canvia de parella segons l’humor que té...
L’acció passa  prop del Cabaret Kit Kat Klub. Bona excusa per presentar uns números de varietats del més pur estil berlinès. Tot el que passa dins del cabaret, és una metàfora de que i com  viuen els personatges.
Excel·lent partitura, la lletra conté frases enginyoses i càustiques, que el Mestre de Cerimònia, impecable, no té cap pudor a l’hora de presentar, ridiculitzant, els personatges.
Aquesta nova versió es va presentar al Teatre Rialto de Madrid amb una producció de SOM Produce i es va consagrar com el gran èxit de la temporada 2015-2016. A Barcelona ve de la mà de 3xtr3s (Tricicle, Dagoll Dagom, Anexa y Artistic Events) amb l’acord de SOM Produce, amb un talents de repartiment i dos nous protagonistes catalans: una brillant Elena Gadel en el paper de Sally Bowles i el popular Ivan Labanda com el Mestre de Cerimònia,
Tenen un ganxo especial les conegudes cançons que el públic coregem, com Willkommen, Cabaret, Money Money i May be this time,
A l’entreacte s’ofereix al públic l’opció, que no acceptem, de  passar  a les bambolines, a saludar als actors i degustar una copa de cava i unes ostres, amb el preu afegit de 15 euros, sobre el preu de localitat.
Pel fet de que els papers principals siguin interpretats per dos   actors barcelonins, coneguts per la seva trajectòria dins del teatre.  A TV3, per la seva intervenció en els programes de Polònia i Crakovia. També en diversos musicals, entre aquests el conegut  “El Petit Princep” que han interpretat junts, dóna d’entrada un plus de fama.
La durada és de dues hores, trenta minuts, amb l’entreacte. 
Resultado de imagen de cabaret teatre victoria critica

Resultado de imagen de teatre victoria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada