dimecres, 31 d’agost del 2016

L'arpa i les seves vibracions, 430

                               SEMPRE HI HA SOLUCIÓ

Tots els qui ja coneixíeu els problemes que tenia  amb l'ordinador recordareu que, a finals de juny, la pantalla va quedar  negra i va fer paf, deixant-me  desconnectada de tot i de tothom.

Avui, per fi, puc comunicar-vos que desprès de diverses gestions amb alguns tècnics d’informàtica per intentar recuperar el disc dur cremat totalment per la pujada de tensió que el va fulminar, tres entesos que no treballen a aquest nivell, coincidiren en recomanar-me  l’ empresa  Ondata Internacional Barcelona  i a aquesta  vaig recórrer.

El  disc cremat ha estat recuperat totalment. Són  6500 conceptes, entre fotos, escrits, llistes de llibres i discos; informes, apunts de classes, receptes i un llarg etc. 
York, el meu professor d'informàtica ha estat sempre al meu costat, fent  d'intermediari amb Ondata Internacional Barcelona. L’extracció del disc cremat i la posterior col·locació del nou, les trucades i els viatges, tot plegat en mig de les vacances d'estiu, ha estat per tots dos un xic pesat.

Ara ja no em cal patir, em diu York. Tot el material està navegant en un núvol per l'espai, a més una còpia de seguretat queda  en el disc de l’ ordinador. Meravelles de la tècnica que se m'escapen del tot, però que em fan feliç.

El preu de tota aquesta recuperació és elevadíssim. Representa el  viatge que no faré mai. Com a contra partida  em permetrà, a partir de demà, primer de setembre, poder-me comunicar amb tots vosaltres amics del bloc, i gaudir de les fotografies familiars, de les dels viatges i de molts esdeveniments, entre ells el Lobster Day.

L’esforç constant de gaire bé tres mesos i la paciència en la recerca de la solució, avui, em compensa. 
                                                                 

2 comentaris:

  1. Doncs no saps com me n'alegro. Pensava que després de que es cremés sería impossible de recuperar.
    REprenem el contacte. Un petó.

    ResponElimina
  2. Hi ha informàtics que fan meravelles, i sort que ho has pogut recuperar tot.
    Sembla mentida com avui en dia si ens quedem sense ordinador sembla que ens agafen unes tremolines... Ja no podem viure sense aquest aparell que ens ha transformat la nostra vida i la forma com ens relacionem. Es molt útil, encara que a voltes ens fa una mica esclaus..!!
    Una abraçada Maria Teresa

    ResponElimina