diumenge, 14 de juliol del 2013

PANEM ET CIRCENSES

Profundament avergonyida de portar tants dies sense entrar a la pàgina. Bé, de fet abans d'ahir ho vaig fer per a comentar les vostres intervencions. La veritat és que poques coses tinc a dir, ja que a la meva vida no hi ha gairebé res a destacar. Avui, però, m'agrada enviar-vos aquesta foto del divendres passat en què van venir els meus germans a sopar. Varem passar una nit esplèndida i els hi vaig fer un menú molt bó. Al menys és el que tothom va dir. A la terrassa de casa que he arreglat molt i amb una temperatura magnífica els hi va oferir: Gaspatxo de remolatxa (uuummm!) pastís de truites, rap a la riojana i/o rodó de porc amb salsa apart. Per postres, tulipes d'oblea amb gelat de vainilla i fruites del bosc. Vi, aigua, cava i cafè. Rient i xerrant fins a la matinada.

3 comentaris:

  1. Molt xula la foto. Què és el gaspatxo de remolatxa? me'l has d'escriure. No estic d'acord en que no tens res que explicar, sempre has tingut moltes idees. T'esperem amb més freqüència.

    ResponElimina
  2. Marisa, gaspatxo de remolatxa??? Jo la vull aquesta recepta!

    Blanca

    ResponElimina