divendres, 17 de maig del 2013

PANEM ET CIRCENSES / fi de curs

Abans d'ahir, varem celebrar la darrer classe del curs del CLUB DE LECTURA a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, del qual ja us en vaig parlar al començar-ho. Com a recordatori dir que hem llegit i comentat abastament els següents lloibres. EL ÁNGEL NEGRO de John Connolly, HILOS DE SANGRE de Gonzalo Torné amb la presència de l'autor, FRANKENSTEIN de Mary Shelley, EL BARÓ RAMPANT d'Italo Calvino, L'ULTIMA TROBADA de Sandor Marai, L'ORIGEN de Thomas Bernhard, VIVIR de Yu Hua i el MAL DE PORTNOY de Philip Roth. Com veureu una selecció d'allò més variada preparada pel conductor del curs l'Álvaro Colomer. Ha estat molt amé i com que eren pocs hem pogut participar i intercanviar opinions. Però, ai làs! si per una part el fet de ser pocs ha estat favorable, la poca assistència ha fet que la direcció de la biblioteca decidís que no era rendible (és gratuït) i per l'any vinent ja no es farà. La crisi i tot això. Ens donen la possibilitat d'assistir a un altre curs que fan els dimarts sobre novel·la barcelonina  que, potser també hauràn de modificar perquè no poden comprar més llibres. En fi, que ja se sap que la "cultura" és una bestiessa, oi?

2 comentaris:

  1. Ai làs! Ja es veu que aquesta loteria toca a tot arreu. Segur, però que pel teu compte pots anar fent o sigui que no tot està perdut.

    ResponElimina
  2. oh, si! Hem decidit tres dones i dos homes que, fins el curs vinent i llavors Déu dirà, ens trobarem el tercer dimecres de cada mes per tal de comentar els llibres que estem llegint. Recordeu els nostres temps del Bar del Centre?

    ResponElimina