divendres, 30 de març del 2012


Sí, efectivament és una llàstima. Una llàstima que les coses es facin una mica perquè toca i sense prou convicció. Una llàstima que la veu dels que sí saben el que volen i ho diuen, a vegades no sigui prou clara com per entendre's. Una llàstima que a "rio revuelto, ganancia de pescadores". Una llàstima que un acte seriós, molt seriós acabi amb bretolades que fan retrocedir, que ens costen molts diners i molt prestigi. Una llàstima que tot allò de positiu que malgrat tot es pot extreure estiguem tan segurs que no farà canviar gaire les coses. Una gran llàstima que no hi hagi més gran sord que el qui no vol sentir-hi. Una llàstima que aquest sord ens tingui a les seves mans.

Demà dissabte me'n vaig a Santju fins dimecres i acte seguit a Saifo fins dilluns de Pasqua. No sé si podré escriure res al bloc durant aquests dies. Si no, Bona Pasqua! i fins la tornada..

1 comentari:

  1. Doncs que tinguis bona estada allà on siguis.
    Sí, és una llàstima el que dius, però la bèstia primitiva que portem dins perquè encara no hem evolucionat prou, sempre es manifestarà, perquè genèticament som formats així.
    Això no vol dir que l'evolució ens portés millora, ep.

    ResponElimina