dijous, 6 de gener del 2011

Tresca i verdesca


Palindrom

El moviment d’un és el perfecte reflex del de l’altre. Separant-se, acostant-se, voltejant, ajupits i en els més complicats moviments acrobàtics, cames i braços, braços i cames, separats per una finíssima, inexistent, capa de mirall. Bessons simètrics, mateixa alçada, idèntica complexió, accentuades per la vestimenta, maquillatge, música repetida i monocord... Dos artistes del Circ du soleil.

En acabar el seu número, mateixa inclinació, moviments de les mans inversos, postures donant-se l’esquena, surten per dues portes oposades de la pista.

Un cop creuada la cortina es desmaquillen sense mirall. L’un es posa un pijama i entra al seu carromat. L’altre es vesteix i se’n va a cercar la seva ànima bessona.

2 comentaris:

  1. El teu Palindrom em fa pensar que ja et trobes més bé almenys per entrar al bloc, i si a sobra has pogut anar al Circ du Soleil, encara millor. BONS REIS

    ResponElimina
  2. Res de res. És vist per internet en TV3.alacarta. Estic millor, és clar, però l'afonia encara no em marxa i tinc molta tos. Després de la marató d'avui, si no em quedo muda per sempre he d'estar millor per força.

    ResponElimina