divendres, 27 de setembre del 2013


Creieu que això és la torre de Pisa? Ha! No senyores i senyors, no, això és un retrat psicològic que m'han fet a la tornada de la Toscana.

Uf, uf, uf, uf  és el que espontàniament em surt en aquest retrobament després de tants dies.
Si us expliqués en detall totes les calamitats que estic sofrint des del moment en que em varen robar el mòbil a l'avió d'anada a Florència i el que m'he anat trobant a la tornada, us en faríeu creus. Estic exhausta de lluitar contra els elements. Abans d'ahir em vaig passar la tarda a la botiga de movistar de Pl. Catalunya i hi vaig fer una dormideta i tot, com casa meva. Inclús el noi que m'atenia em va deixar el seu mòbil per trucar (allí no hi ha cap telèfon a disposició del públic) mentre veia uns anuncis enormes que em comminaven a canviar de vida i canviar el món amb un telèfon (?). Vaig tenir accés a tots els seus jocs, als amics, a tot. Ja som íntims i, ara que ho penso, podria escriure sobre tot això. No sé si sortiria un conte de terror o una novel·la negra. Ho rumiaré.
O sigui que us prego que tingueu paciència amb mi uns dies a veure si les coses es van solucionant. L'ordinador agonitza sense poder-lo tancar so pena de no poder-lo engegar mai més, segons el diagnòstic del Jordi, fill meu, informàtic, com segurament sabeu. I la Meri, salvadora universal s'ha fet un esquinç. Ahir va venir una estoneta per ajudar-me en l'envitricoll de paperassa per l'assegurança del mòbil, però crec que hauria de venir a viure una temporada a casa per deixar-ho tot arreglat. És ben misteriós que marxis amb tot bé i quan tornes, tot estigui esgavellat. Tan mateix s'he hagut de posar piles noves a rellotges, llanternes, reg automàtic. Tot a l'atur. ,És allò de la rebel·líó de les màquines. O era de les masses? A més a més gairebé mai no tinc internet. Pietat, pietat, què he fer jo per merèixer això? Segurament deixar molt penjat el bloc per altres menesters. Espero que els fats em siguin propicis i un pugui fer cinc cèntims de les meves correries per la Toscana. Fins aviat. Ara si ho sabés fer us posaria un fragment de Tosca.www.youtube.com/watch?v=0yr1U5x6Nw0

   Vaig a provar-ho, a veure si em surt. Ja em direu què. O podeu anar a l'adreça que us poso.






1 comentari:

  1. Ho he intentat i em surt: Vaya! Google Chrome no ha podido encontrar la página Tosca.
    Paciència, amiga. És allò que va dir aquell: Jo vaig enviar les meves naus a lluitar contra altres naus NO contra els elements.

    ResponElimina