dimecres, 5 de juny del 2013

LA TRESCA I LA VERDESCA


No  sé perquè però avui em sento preguntaire.

És normal que morin "almenys" 120 persones i 70 més quedin ferides per culpa d'unes portes que els negaven el dret a prendre's una estona lliure?

És normal que ara Rajoi s'ofereixi a "seure personalment (i com sinó?) per estudiar qualsevol alternativa al text Wert? Ja es va veure que no s'ho creien ni els seus.

És normal que Otegui, per posar un cas, vegi denegada un cop més la seva llibertat i en Millet segueixi anant a prendre el vermut al bar de sempre tan panxo? I dels de València ni en parlo.

És normal que després de tanta polèmica no s'hagi entès que el que es qüestionava del Congrés no era el preu dels Gin tònics sinó el milió de subvenció pública?

És normal que al descobrir un fòssil, possible clau de la paleontologia, quedi al descobert, tan al
descobert que pugui ser afanat tranquil·lament un cop feta la feina més difícil?

És normal que hi hagi unes cues imponents als llocs on es reparteixen aliments i que només a Espanya es malbaratin 8 milions de tones ( o sigui vuit mil milions de quilos) cada any?

És normal organitzar dies mundials del Medi Ambient, del reciclatge etc... i no ampliar les mesures per reduir plàstics i altres envasos en la producció industrial?

I de política, tan interna com mundial avui no en vull parlar que després tinc mal de cap i m'he de pol'luicionar amb analgèsics que la indústria farmacèutica etc, etc, etc

3 comentaris:

  1. Tranquil·la, noia. En Rajoy s'ha anat a parlar amb el Durao Barroso i s'ha endut 7 ministres. Ara ens ho arreglen tot. En Wert deu d'estar que trina perquè el van deixar aqui per a donar els diplomes als alumnes més brillants, je,je.

    ResponElimina
  2. Potser i només potser, algun dia es pugim contestar alguns dels interrogants ???

    ResponElimina
  3. M'agradaria canviar aquests potser per tal vegada, però em sembla que va per llarg.

    ResponElimina