dimarts, 19 d’octubre del 2010

PANEM ET CIRCENSES VI

  • Segons l'Osservatore Romano los Simpson són dels pocs programes infantils en els quals la fe cristiana, la religió i les preguntes al voltant de Déu són temes recurrents. Homer i Bart són catòlics, afirma.
  • Obama participarà en un debat del programa Mythbusters analitzant temes com per exemple si les científics grecs cremaren la flota romana amb miralles i el reflex dels raigs solars.
  • Antena 3 emetrà avui un especial informatiu amb la presència al plató 3D de quatre dels miners "los 33 d'Atacama". Com deia aquella pel·lícula d'extraterrestres: Ya estàn aquiiiiii
  • Continua el circ: El president de Xile ha regalat un tros de roca de la mina a la reina Isabel II i al primer ministre d'Anglaterra David Cameron.
  • La ONG Project Prevention ofereix 229 € a drogadictes i alcohòlics britànics per esterilitzar-se. L'objectiu és que els menors no pateixin per les adiccions paternes.
  • El president del Congrés dels Diputats, José Bono ha proposat editar un protocol i un manual d'educació per evitar agresions verbals a autoritats de l'Estat. M'ha fet pensar en aquell acudit de bascos que un li diu a l'altre: Coño Patxi, te das cuenta que estamos discutiendo en lugar de arreglarlo a ostias?
  • La galeria d'art Kishon de Tel Aviv exhibeix una escultura de tamany natural de Noam Braslavsky, de l'expresident israelí Ariel Sharon en coma al llit d'un hospital. El de veritat està així des del gener de 2006. Això és llibertat d'expresió i el demés són tonteries.
  • La dona que va rebre un tret al cap mentre s'estava a casa seva sola amb la seva parella, negas que fos aquesta qui disparés i que no sap com van passar els fets.

2 comentaris:

  1. Ya os lo dije, ¡esto es un circo! En él, como no, han intervenido el Estado y la Iglesia. Y que ha continuado una vez todos los mineros fuera. Misa de acción de gracias, peleas entre familiares por vender exclusivas, mineros a la calle y sin finiquitos, regalos de piedras del presidente de Chile. Esto es la humanidad actualmente. Y me hablabais de: “el fin justifica los medios”, “la unión hace la fuerza”. No companys no, no es aixó, que decía Lluís Llach. (Sí, todavía estoy aquí, para seguir protestando) Rafael.

    ResponElimina
  2. El Project Prevención no queda clar. L'esterilització no cura ni la drogadicció ni l'alcoholisme, en molts casos les dues patologies ja donen infertilitat, ara si el que volen dir és que a partir de l'operació no tindràn més fills, és un altre concepte. Què faran amb un alcoholic de 70 anys?
    Penso sovint amb Ariel Sharon en coma des del 2006 i tot el que comporta pels seus familiars. Ho volen ells? o és el país que creu que així té més poder?

    ResponElimina