dijous, 27 de juny del 2019

L'arpa i les seves vibracions, 511TOSCA   de     Giacomo Puccini                              
Demà divendres, es podrà seguir la representació des del Gran teatre del Liceu, de l’òpera Tosca, a 255 localitats d’Espanya, França i Andorra,  que amb motiu de divulgar el coneixement de l’òpera al major nombre de persones. és programa cada estiu. Enguany serà  la cinquena Edició de l’Òpera a la Fresca. A Catalunya es podrà visualitzar pel Canal 33 a les 20 hores i, a La 2, a les 20,15 per a la resta d’Espanya.


Capella dels Attavanti, església de Sant' Andrea

Jo, vaig veure-la  i en vaig poder gaudir la tarda del diumenge dia 16. Vaig anar-hi amb els amics que tenim el mateix torn d’abonament. Vam estar-hi tots d’acord. Va ser una posada d'escena i un repartiment prou reexits. 


Resultado de imagen de tosca liceu barcelona
Te Deum d'acció de gracies

No m’estenc més, ja jutjareu vosaltres mateixos, si demà al vespre la busqueu per TV, o preferiu veure-la per pantalles als llocs indicats per la publicitat.


Direcció musical, John Fiore.

Direcció d’escena i escenografia, Paco Azorín.

Coproducció el Gran Teatre del Liceu i el Teatre de la Maestranza de Sevilla.

Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu,

VEUS; Cor infantil Amics de la Unió .

Repartiment del dia 16:

TOSCA, Liudmyla Monastyrska, soprano ucrainesa

MARIO CAVARADOSSI, Jonathan Tetelman, baríton xilè

Baró Scarpia, Erwin Schrott, registre greu, baix baríton uruguaià

Tosca mata amb una daga a Scarpia

Cada un d'ells té diverses àries per a poder lluir la seva tessitura,

Tosca, “Vissi d’arte”

Mario, “Recondita armonia” i abans de morir “E lucevan le stelle”

Baró Scarpia, “Tre sbirri, una Carroza”


            El meu comentari i les fotografies són del dia 16, fetes durant la representació.Afusellament de Mario Cavaradossi

SuÏcidi de Tosca, es llança des dels merlets del castell

El que veureu vosaltres, es l’altre repartiment: Tatiana Serjan,, Jonathan Telelman i Lucio Gallo, que també venen precedits d’elogis per les seves veus.

No parlo de Giacomo Puccini, donat que ho he fet anteriorment en diversos apunts al bloc.1 comentari:

  1. Em dic Andra Maria Lupu, forma, Andorra la Vella. Després de dotze anys de matrimoni, jo i el meu marit hem estat en una disputa o l’altra fins que finalment em va deixar i es va mudar a Califòrnia per estar amb una altra dona. Vaig sentir que la meva vida s’acabava i els meus fills van pensar que mai no tornarien a veure el seu pare. He intentat ser fort només per als nens, però no he pogut controlar els dolors que turmenten el meu cor, el meu cor estava ple de dolors i dolors perquè estava molt enamorat del meu marit. Cada dia i nit penso en ell i sempre desitjo que tornés a mi, estava molest i necessitava ajuda, així que vaig buscar ajuda en línia i vaig trobar un lloc web que em va suggerir que el doctor Osagiede pot ajudar a tornar ràpidament. . Per tant, vaig sentir que l’hauria de provar. Vaig contactar amb ell i em va dir què fer i ho vaig fer, després va fer un encanteri d’amor. 48 hores després, el meu marit em va trucar realment i em va dir que ell trobava a faltar jo i els nens, així que és increïble. Així va ser com va tornar aquell mateix dia, amb molt d’amor i alegria, i va demanar disculpes pel seu error i pel dolor que va causar a mi i als nens. A partir d'aquell dia, el nostre matrimoni era ara més fort que com abans, tot gràcies al doctor Osagiede. és tan poderós i vaig decidir compartir la meva història a Internet que el doctor Osagiede real i poderós lletre d’encanteri que sempre pregaré per viure molt de temps per ajudar els seus fills en temps de problemes, si esteu aquí i necessiteu el vostre ex. de tornada o el teu marit es va mudar a una altra dona, no ploris més, contacta ara amb aquest potent ruixador d’encanteri. Aquí teniu el seu correu electrònic de contacte a: doctorosagiede75@gmail.com o whatsapp al +2349014523836
    o viber +2349014523836

    ResponElimina