diumenge, 20 de març del 2011

TEATRE


Amb la Ma. Dolors, la Malole i en Marçal, hem anat a veure la Imma Colomer recitant contes d'en Pere Calders. El lloc, el Círcol Maldà, un petit i recollit espai dins el que era el Palau del Baró de Maldà.

El Palau Maldà és un edifici construït pels Cortada al segle XVII entre els carrers del Pi i de Perot lo Lladre, a la Ciutat Vella de Barcelona. Disposa de planta baixa i dos pisos. Pertangué als barons de Maldà i Maldanell, entre els quals l'escriptor Rafael d'Amat i de Cortada, més conegut com a Baró de Maldà, que hi vivia i on escrigué el seu monumental Calaix de Sastre. El segle XIX, a través d'enllaços matrimonials, passà a mans dels marquesos de Castellbell. Després de la Guerra Civil Espanyola es dedicà a cinema, galeries comercials i habitatges.

En una de les sales, als anys vuitanta del segle XX s'acondicionà una sala de concerts i teatre anomenada Círcol Maldà.


Tot@s coneixem els contes de Calders- em sembla que pel Marçal ha estat una descoberta - amb la seva fina ironia, humor absurd i surrealisme en grau màxim. Malgrat tot, defineix situacions normals en les que de sobte hi intervé alguna cosa que la capgira i es potser això el que els fa tan atractius.
La Imma Colomer els ha dit amb molta gràcia i una bona dicció, ben acompanyada per una noia que tocava l'acordió (en el programa diu Dioni Chico). I la mise en escène, molt adequada. Les tres hem esperat sentir INVASIÓ SUBTIL, la del japonés que no ho semblava, el recordeu? I efectivament, hem tornat a riure de bon grat.
Com sempre que pasem una bona estona, hem trobat a faltar els absents. Avui era el darrer dia.




1 comentari:

  1. Un avís per a la Malole.
    Si cliques damunt de cadascuna de les paraules subratllades, es desplega l'explicació del que és.

    ResponElimina