dilluns, 28 d’octubre del 2013

LA TRESCA I LA VERDESCA


Sabeu molt bé del meu interès pels petits detalls que a vegades poden passar desapercebuts. En donen testimoni moltes de les meves fotos. Jo no sóc fotògrafa de catedrals sinó de la particularitat i la casualitat. Em fa molt feliç descobrir un ferro, una reixeta, un cartell, una resta de pintura, una marca, un rètol, un relleu en una pedra, la banda del darrera, unes marques d'avió al cel... Potser busco la singularitatt o potser allò que fàcilment s'oblida.


Avui m'he assabentat que l'ajuntament vol fer un catàleg de coses singulars que no s'han de perdre. Comencen restaurant i condicionant-ne sis. No és gaire que diguem però per alguna cosa es comença. No penso ficar-m'hi doncs podria fer que el pressupost municipal quedés exhaurit en un mes, però m'alegra saber que no tot són obres faraòniques. Al cap d'a vall, també pels faraons poden ser importants coses petites. Espero.




1 comentari:

  1. i si els estalvies la feina, els envies les fotos i el preu que els hi cobraríes? El pressupost municipal t'ho agrairà.

    ResponElimina