divendres, 13 de gener del 2012

L'ARPA I LES SEVES VIBRACIONS 161






Antoni Tapies
s/títol
litografia
Premi
Ibizagràfic'72.
V Biennal



Litogràfia Luís Gordillo,Sevilla 1934


Sala Capitular. Seu provisional MACE. Ajuntament d'Eivissa

El museu de Dalt Vila MACE, està tancat per obres de millora i provisionalment està instal·lat a l’Ajuntament , a la bonica Sala Capitular. Allí veig l’exposició titulada SLOW, Camins damunt de paper. Diu el programa: SLOW és un conjunt de trenta-tres obres de catorze artistes de les col·leccions de MACE, que han ingressat a través de la Biennal d’Eivissa, a la donació Carl van Voort feta al museu el 1997 i a les adquisicions recents del propi museu.

SLOW reuneix obres realitzades sobre paper, aquest element alhora tan fràgil i tan fort, que ens permet comprovar com sobre paper es poden realitzar dibuixos, gouaches, litografies, serigrafies, aiguaforts i fotografies o impressions digitals i, fins i tot manuals. I el que és més important, com tècniques tan dispars poden exposar-se juntes. Per això hi ha obres de l’Abstracció Geomètrica, de l’Op Art, relacionades amb el Surrealisme,amb l’art Conceptual, Informalistes i vinculades amb les tendències figuratives.

Dels artistes expositors en conec molt pocs. Rafel, Marçal, Mª Dolors, segur que m’ explicaríeu el que desconec.

Amb aquest comentari acabo el cicle de les Pitiüses. La setmana propera m’espera un nou viatge a Màlaga.

3 comentaris:

  1. No sé que passa, he entrat els dos quadres un al costat de l'altre i el títols a baix, i l'escrit més uniforme, i surt aquesta composioció que no m'agrada. Sorry

    ResponElimina
  2. Molt bona com sempre la teva aportació.
    I què se t'ha perdut a Málaga?

    ResponElimina
  3. Ja espero la teva pròxima visió de Màlaga. Sobretot ves a menjar "pescaíto frito" i també a veure el Museu Picasso, si pots. Jo hi vaig tenir molta vinculació i guardo molt bon record de Màlaga fora d'un dia en que va ploure, vés per on, de la forma més despietada.

    ResponElimina