divendres, 17 de juny del 2011

PANEM ET CIRCENSES XLIX

  • El Govern anuncia un "càstig exemplar" als esvalotadors. Com que ja s'ha parlat a tort i a dret de tot el que ha passat, només donar la meva opinió (que no se si te cap interés per als altres però si que la té per a mi): Rebuig total a l'agressió als parlamentaris però l'entrada de'n Felip Puig somrient i amb el polze aixecat era provocació pura i dura. El grupet de "segurates" disfressats, tots "cachas", ben pentinadets i amb els tapaboques iguals, era provocació pura i dura. A les fotos penjades a Internet se'ls veu perfectament la cara. Estàn fitxats?
  • Posen expenedors de crema solar a escoles per prevenir el càncer. Es recomana un tub a la setmana, una mida que pocs pares compleixen. Els nens han de dur samarretes tupides "no de cotó dolent perquè els rajos traspassen" i que no s'exposin al sol entre les 11'- i les 16'- de forma continua. És a dir, l'hora del pati. Tots els que hem tingut fills i tenim néts a l'escola sabem que els patis tenen uns magnífics tendals, quan no uns tupits arbres per tal de protegir-los del sol. Però que l'escola que no en tingui, contractarà un mestre de reforç que extendrà la crema per la cara, els braços i les cames de tots els infants menors de 9 anys. I impartirà uns cursets entre els més grandets per tal d'evitar riscos. L'empresa Skeyndor es frega les mans.
  • A Sant Esteve d'en Bas, l'amo de la fageda més antiga de Girona, amb arbres d'entre 150 i 200 anys d'antiguitat, té permís per talar-ne 12 hactàrees. Per a quan una "acampada" al mig de la fageda d'aquest terratinent?
  • Els restaurants i bars de Viladecans oferiràn una "tapa solidària" que costarà 3 euros. Els fons es destinaran a la reconstrucció de Lorca, afectada pel terratrèmol. Mira que "som" cutres!
  • El tabac baixa preus pel contraband i la caiguda del consum. Situació delicada per les arques públiques, ja que Hisenda ha ingressat 150 milions menys en impostos el primer trimestre de l'any en relació al mateix periode de 2010. I si deixen que es torni a poder fumar als bars? És una idea que ofereixo gratis.
  • Espanya ha decidit expulsar l'ambaixador libi i tres funcionaris de l'oficina diplomàtica per mantenir-se fidels al règim de Gadafi. I què es pensaven? Un acte de contricció a la plaça pública?
I per acabar: un somriure





1 comentari:

  1. De on has tret, Marisa, que els fulanos de la boca tapada a youtube eren seguratas camuflats, si els mateixos Mossos ls fan a fora? Arcadi Oliveras ha demanat disculpes per haver-ho insinuat.
    Aquí algú està tractant de manipular-nos.

    ResponElimina