dijous, 2 de juny del 2011

PANEM ET CIRCENSES XLII

Estic pensant en canviar el títul de la meva secció tan formal ell i posar-li QÚESTIÓ DE PEB..........!! Anem de mal en pitjor, nois i noies. Vegeu les perles d'avui:
  • Rajoy i els seus acòlits menjant cogombre per demostrar la solidaritat i confiança amb els pagesos espanyols. Els que tenim molts anys no ens podem oblidar del Fraga a Palomares.
  • Li demanen 15 milions d'euros de fiança a Francisco Correa pel Cas Gurtel. Això si, se li han quedat el passaport. Vés que no vingui d'aquí lo del "Tocata i fuga". Ma. Teresa, tu que hi entens de música, què n'has de dir?
  • El gendre dels Tous ha estat declarat "no culpable" pel jurat popular. En defensa pròpia i el mort no anava armat? Tenia una por incontrolable i era guàrdia de seguretat? Abans d'ahir deia una cosa i ahir deia una altra? L'altre era un desgraciat estranger?
  • En Vila d'Abadal, alcalde de Vic "en funcions" ha dit que parlarà amb qui sigui per tal de con servar el càrrec, menys amb el partit de Josep Anglada. Recordeu quan deia que els immigrants no es podien censar?
  • Les famílies no reberan l'ajut de 600 euros si no és d'extrema necessitat. Però, tranquils, ciutadans de casa nostra, que han de demostrar que porten aquí 5 anys. Els abussius immigrants ho tenen magre per emportar-se el que ens correspon als catalans.
  • Ja hi ha 26 dones mortes amb els mesos que portem de l'any. Sempre em crida l'atenció que diguin "en mans del seu company sentimental". Algú sap el que vol dir company? I sentiment?
  • I em deixo pel final la perla cultivada: Grups d'homes s'estan a la porta dels grans magatzems o fàbriques per tal de ser contractats. S'ofereixen per menys del que els diuen. Jo, als anys 60 treballava a l'Agrupació Mútua del Comerç i de la Industria, a la Gran Via cantonada Pau Clarís i agafava l'autobus 5 fins la plaça Urquinaona. Entrava a les 8 del matí i cada dia veia els homes que s'estaven allà esperant que algú els contractés. Què fan, que no van els mossos a dispersar-los?

CAL AFEGIR RES MÉS?

2 comentaris:

  1. No ho has entès béaixò dels cogombres, en realitat combregaven per anar al cel ben blancs.

    ResponElimina
  2. Finalment algú parla dels problemes reals que te la nostra societat. Ja era hora. Gracies Marisa. Rafel.

    ResponElimina