divendres, 3 de juny del 2011

LA TRESCA I LA VERDESCA


Hi ha diverses propostes interessants :
  • El palau Güell, al carrer Nou de la Rambla, ha tornat a obrir portes, completament renovat. Val la pena una visita en profunditat. Jo ja l'havia vist (el director és molt amic del meu germà E.) i no sé quines són les parts visitables. Hi tornaré (d'incògnit) i us en faré cinc cèntims.
  • Ahir es va presentar al M. Picasso un llibre d'J.F Yvars, historiador i crític d'art sobre art i artistes del s. XX. Es diu Buenas maneras. Tampoc l'he vist però pot estat bé.
  • Les avantguardes de l'Europa de l'Est. Exposició al MACBA . Durant les èpoques dictatorials , l'art va ser suspecte i els artistes considerats molt perillosos- contestaven l'oficialitat i trencaven amb l'establert, horror!- per tant el sil·lenci i l'amagatall va ser la norma. Naturalment, els artistes continuaven treballant en la clandestinitat, encara amb més força i com a revulsiu. D'aquesta època tan desconeguda en general, en podem veure la col·lecció de la Moderna Galeria de Ljubljana. Una exposició que no us podeu perdre. Cliqueu el link del començament.
  • A Caixaforum, una reflexió sobre l'impacte del cinema en la construcció de la nostra cultura visual. Una expo que estarà oberta fins el 4 de setembre, però que no heu de pensar ja tenim temps, ja tenim temps!
  • Bon capde

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada