divendres, 9 de març del 2012


  • Ja se m'està fent la boca aigua amb la publicació de Luis Goytisolo de la seva Antagonía, per diversos motius: perquè és de Luis Goitisolo, una de les icones de la meva generació, perquè està publicada per Herralde i per tant és garantia de qualitat i perquè, segons ell mateix té l'obsessió de trobar les úniques paraules possibles amb que es pot explicar alguna cosa i també la importància del to i com a final perquè la ironia i l'humor també hi són presents; finalment perquè és el títol 500 d'Herrralde i és com una mena de fita significativa, (I perquè me'n moro de ganes de llegir-lo).
  • Avui se sabrà com queda el tema de la immersió linguïstica  etc etc. Quina por. En Jordi Barbeta, en un articlet a la Vanguàrdia l'acaba dient: Llegir molt i escriure bé, la resta són ganes de fer merder. Magistral.
  • Al Macba, aquests dies s'està projectant " en continu"la película Lejos de los árboles que qualifiquen de la millor pel·lícula espanyola en el cartell. Una peli de J. Esteva, muntada per Pere Portabella. Demà aniré, sens falta, a veure "aquesta pel·lícula tan rara, tan bonica".

2 comentaris:

  1. Com sempre ens poses al dia, gràcies.

    ResponElimina
  2. "Entre fulles seques
    apunten les violetes"

    "Llegir molt
    i escriure bé.
    La resta són ganes
    de fer merder"

    Aportacions poètiques molt oportunes ara que arriba la primavera.

    ResponElimina