dimarts, 10 de maig del 2011

PANEM ET CIRCENSES XXXVI

  • 61 persones, homes, dones i nens mortes de fam i set en el trajecte des de Libia a Lampedusa. I tothom, la OTAN, Itàlia, França, es treuen, mai millor dit, els morts del damunt.
  • Com que són molts els refugiats que volen arribar a Europa i com que és impossible gestionar el drama humanitari, la Unió Europea ha anunciat la possibilitat de restablir les fronteres en "circumstàncies excepcionals". Fa tants anys que ho vaig denunciar! El tractat de Schengen és per a ciutadans europeus i encara no tots. O és que algú es pensava que tothom podria circular lliurement?
  • En Juan Carlos I al Marroc petonejant-se amb en Mohamed VI i acceptant beure un glop de te (algú diu que era llet) i dàtils -la millor prova d'acolliment en aquells paisos-. No us fa venir basques?
  • El comentari sobre l'avi del Zapatero per part de l'impresentable Camps, no mereixeria una condemna unànim? Jo no hi entenc, però no es pot presentar una denuncia formal?
  • Segueixen els estudis "curiosos". 1.- Un equip d'investigadors americans crea una nova espècie de llangardaix formada únicament per femelles, capaces de clonar-se a si mateixa, ja que els ous no necessiten ser fecundats. 2.- Un equip de científics descubreix un dels primers minerals formats en el nostre sistema solar incrustat en un meteorit i que han batejat com krotita.
  • L'inefable Berlusconi que ha dit: "Hi ha una solicitud dins el meu partit per a crear una comissió d'investigació per averiguar si dins de la magistratura existeix una associació amb finalitats delictives".
  • Ja han començat les "parides" (perdoneu) electorals. Transport gratuït fins els 16 anys, taxis elèctrics, tarja rosa urbi et orbi, illes gegantines al mig de la ciutat....
  • Tres motoristes van robar part de la recaptació de la Fira d'Abril quan un membre de l'organització anava caseta per caseta recollint els diners. Llàstima, aquest any que han rebaixat preus!
I la perla: Un diari ultraortodoxe jueu de Nova York ha eliminat amb Photoshop la imatge de Hillary Clinton en la foto amb que juntament amb el Presi i d'altres observaven la caçera de Bin Laden. L'argument: El diari no publica fotos de dones ja que ho considera "sexualment sugestiu". I tant, tenen tota la raó!

1 comentari:

  1. En el programa de la tarda, divendres, dilluns va sortir la foto de la qual parles, i el Sebastià Serrano i els altres la van comentar, La Hillary sortia amb la mà a la boca, com si estigués horroritzada (segur que ho estava) i la majoria dels altres eren un poema.

    ResponElimina