dijous, 5 de maig del 2011

PANEM ET CIRCENSES XXXIII

  • Quí va matar Bin Laden? Per tal de protegir el valent soldat que va disparar contra un home desarmat (que duia a sobre 500 euros i 2 números de telèfon) no es sabrà el seu nom però Obama el condecorarà en privat. i el Premi Nobel, com a l'Obama? És su sugeriment.
  • No es publicarà la foto per raons de seguretat. Tampoc no varem veure els morts de l' 11S ni dels soldats morts en campanyes de "pacificació del món". És que son tan sensibles!!!
  • Això sí, avui veurem la foto del presi amb els familiars dels morts de l' 11S a la zona O. Segueixen sent tan sensibles!!!
  • En circumstànces excepcionals (fluix massiu d'immigrants irregulars, per exemple) Europa es podrà passar l'Acord de Schengen per allà o els hi sembli. Quan es va crear, jo estava molt ficada en els assumptes d'immigració i ja vaig posar el crit al cel perquè em semblava restrictiu. Il·lusa de mi!
  • Les principals associacions espanyoles de premsa s'estan plantejant no assistir a les rodes de premsa dels polítics que no admetin preguntes. Em sembla molt rebé, què s'han pensat?
  • Què en penseu del fet de prohibir que BILDU es presenti a les eleccions? Ara tot està pendent del Tribunal Constitucional. Jo crec que s'equivoquen i que haurien d'estar. O és que tenen por?
  • La obesitat mòrbida ha augmentat un 2oo% a Espanya, segons un estudi (ho veieu com fan estudis per a tot?) de la Societat Espanyola de Cardiologia. Ja no ens caldrà anar a Nova York per a fotografiar "gordos".
  • L'aeroport de Castelló reberà un 0'0001% de persones, segons el ministre d'Industria. Diu Miguel Sebastian que no descarta que "algún turista despistado atraido por la España de charanga y pandereta se acerque a ver este aeropuerto sin aviones". És allò de la vergonya aliena, oi?
  • Avui comença la campanya electoral. Fem un altre estudi per veure quantes bestiesses sentirem?
I la perla: Els pares han de decidir l'ordre dels cognoms abans d'inscriure el seu fill/a en el Registre Civil. Si no és així, se'ls donaràn tres dies per a discutir-ho a casa. Si no es posen d'acord, l'encarregat del Registre Civil determinarà l'ordre "atenent el superior interés del menor".
Vés que el ministre no tingui raó i estem en un país de "charanga y pandereta".




2 comentaris:

  1. Com era allò de l'avionnn, el avionnn, ni que em matin...O era donde caerà el avionn, el avionn, el avionn. Podria ser una resposta a les teves preguntes sense resposta.

    ResponElimina
  2. Per parts: Avui, que veig el teu comentari, he comprobat, amb satisfacció, que el Tribunal Constitucional ha acceptat que el BILDU es presenti a les eleccions. I dic amb satisfacció perquè no es pot privar preventivament ningú que participi en unes eleccions democràtiques. Que s'ha de estar alerta per si fan alguna "mal i feta"? Doncs s'està alerta i desprès s'actua, encara que s'hagi de lamentar algún atemptat. Per bèstia que sembli, el contrari es anar en contra dels principis democràtics, no creieu?

    I el tema de l'ordre del cognoms, de risa.Si una parella posa un fill al mon abans d'haver decidit una cosa tan elemental com el seu primer cognom, potser que no es posi a la feina de procrear, no us sembla? L'interés "del menor" en mans d'un Jutge sembla un sarcasme. Si el Jutge es diu, p.e. Pérez, voldrà que el nen es digui Pèrez si aquest és el cognom d'un dels progenitors; si els cognoms en qüestió són García i Gràcia, dependrà que el Jutge sigui castellà o català. Si us plau, més serietat!

    ResponElimina