dimarts, 10 de maig del 2011

LA TRESCA I LA VERDESCA

Girona en flors 10 de maig de 2011


Avui he estat a Girona per veure les cases, patis, botigues i llocs diversos guarnits de flors.
Malgrat que cada cop és més emprat l'arreglo floral a l'estil professional o d'escola de floristeria, continua essent un moment màgic. A mi, que voleu que us digui, m'agraden molt aquests moviments ciutadans de masses i més si és amb alguna finalitat sense altra intenció que la de fer la vida de tothom una mica més agradable.Sí, seria meravellós que per un dia tothom obris les portes de casa seva a qui volgués entrar-hi i es pogués veure un petit retall d'aquella persona : un racó, una calaixera amb un ram de flors boscanes, una pila de llibres sobre una taula, un munt de roba per planxar, el bol de la fruita o la verdura acabada de comprar al mercat encara sobre el taulell de la cuina, un bodegó al quarto de bany o el llit mig desfet. Seria magnífic. Com un quadre de Cooper, no trobeu? Això de les flors de Girona va una mica en aquesta direcció. Per això m'agrada i procuro anar-hi sempre. Tot i les coses que psè i les quin horror, n'hi ha prou amb unes quantes i sobretot amb l'ambient festiu que provoquen. Feia un dia radiant i de calor suportable. I a més a més he anat en la bona companyía del Jordi, cosa que també va bé de fer de tant en tant per xerrar en tête a tête. Una bona trescada de la qual us en faig una mica pasrtíceps si cliqueu a la foto mare.

3 comentaris:

  1. M'agrada moltissim el teu comentari sobre el fet d'obrir un cop l'any la porta de casa nostra.
    He estat tres cops a Girona pel TEMPS DE FLORS i amb aquesta magnífica colecció de fotos, és com si hi hagués tornat. Gràcies per compartir-ho amb nosaltres.

    ResponElimina
  2. Ets rapidissima, de Girona al bloc amb unes fotos que ens hi transporten. Vaig ser-hi l'any passat i m'ho vaig passar bé al veure els patis i els racons, el millor el dels banys àrabs, crec que també enguany si no m'equivoco ja que la foto es veu poc és una filigrana blanca molt treballada que penja del sostre. Per si no hi vaig ja tinc una bona mostra, falta l'olor.

    ResponElimina
  3. M.T, quan se t'obren les fotos després de clicar la foto mare, ja cliques on posa mostrar en formato diapositiva? Perquè així ho veus en gros i ben clar.

    ResponElimina