dilluns, 24 de febrer del 2014

Els aiguamolls de l'Empordà

 
Hem estat tres dies a Sant Pere Pescador en un hotel rural dit El Mas del Joncar, la Marisa, en Joan, en Marçal i jo.  Una companyia amigable, un entorn confortable, un temps primaveral, molta cultura d'ocells a càrrec d'en Joan que n'és un expert, uns paisatges magnífics i... ganes de tornar.
Entre d'altres indrets, vàrem  visitar Sant Martí d'Empùries, Castelló d'Empùries, Roses i un petit poblet molt autèntic i ben conservat que s'en diu Monells. El coneixeu? val molt la pena. I, com no podría ser d'un altre manera, vam anar a dos aguaits (s'escriu així?)  a veure ocells de tota mena, especialmente moltes cigonyes. Esteu informats!
 
D'altra banda, també ens va agradar "Saving Mr. Banks". Amena i amb una interpretació estupenda de Emma Thompson. A mí, a diferencia de Maria Dolors, sempre m'havia agradat molt "Mary Poppins" -ja sabeu que jo sóc més ensucrada- i ara la tornaré a veure amb ganes.
 
(Nota, no he sabet com fer-m'ho per posar una foto de les fetes per en Marçal, perque no he sabut treure'n una del Picasa.  És per aixó que aquesta és d'Internet.  Ho dic perque no fós cas que ho descubrissiu i jo quedaría fatal). 
 
 

1 comentari:

  1. Has de fer una mica més petita la pantalla del bloc, obrir el Picassa i clicar la foto que vulguis i sense deixar anar el clic, dur-la a la pantalla de l'escriptori (o sigui la pantalla de fons).Fins aquí és l'important
    Després, com sempre, tocar la finestreta del bloc amb un paisatget, i quan et surti el que hi hà, escollir la foto i obrir. Mira't els papers de tècnica que et vaig donar. És facilíssim.

    ResponElimina