dijous, 13 de febrer del 2014

CINEMA


Endevinalla
Avui no poso imatge

Com que ja estem practicament de cap de setmana…

Fou rodada tota ella en un espai molt concret de la nostra ciutat. Un lloc amb tranquil·litat aparent, però amb molts conflictes, alguns per desgracia molt famosos. Un lloc, on es barregen les races, les creences, les costums. Un lloc, el del seu rodatge, molt cinematogràfic. En els seus carrers, hi estan molt presents moltes pel·lícules, rodades i no rodades allà. Precisament aquest film mostra com es pretén canviar la seva imatge.
El seu director, en el seu moment, va ser una jove promesa del nostre cinema. Podríeu dir de quin film estic parlant? I penseu que no estic gaire lluny d’allà on he estat circulant últimament.

3 comentaris:

  1. Pensa, pensa, busca...pot ser... no, ha de ser..., no. Ni idea. A vegades per una frase que dius o perquè no pot ser . Tiro els daus a l'aire i dic: Todo sobre mi madre? (per allò del Ravall i les etnies) o El perfume (pels llocs de conflictes i etc) No sé. Ja no sé què més buscar i m'interessa més la teva contesta que donar pals de cec.

    ResponElimina
  2. Hola, em diu en Marçal si pot ser "Distrito Quinto" de Julio Coll, any 1957, basada la pel.lícula en una novel.la de Josep M. Espinàs

    ResponElimina
  3. El comentari anterior es meu, Malole

    ResponElimina