dijous, 13 de febrer del 2014

A empentes i rodolons


Hola a tothom!
A veure si me'n surto!  Maria Dolors s'ha ofert a explicar-me novament com ho havia de fer per entrar al blog.  Però aquest matí m'he despertat "creativa" i he provat el tema.

Mai més ben dit això de "a empentes i rodolons". Tinc més feina ara que quan estaba jubilada!  Ara estic preparant un tema jurídic de la meva tia, faig de canguro gairebé cada tarda, llegeixo molt més ara que abans i també he de dir-ho... m'aixeco una hora és tard que quan estaba en actiui.  Pero estic molt contenta.

I ara us explico l'últim que he vist en teatre:  "Un enemic del poble" d' IBSEN. Molt bona!  La interpretació de Pere Arquillué, encertada com sempre.  I la posada en escena molt original.  Hi ha unes cançons que es podrien perfectament suprimir,  perquè encara que diuen que estan fetes en text d'Ibsen, no se entenen.  En conjunt, val la pena.

Com fa molt de temps que no entrava al blog no se si en Rafael va fer la necrológica de Phillip Seymor Hofman (no se si s'escriu així).  Era un gran actor.  Vàreu veure la última que van estrenar aquí:  "El último cuarteto"? a mi em va agradar moltíssim. "Gravity" també ens va entusiasmar.

Ultims llibres llegits :  Odi,amistat, festeig, amor, matrimoni, de ALICE MUNRO. Las chicas de campo, d'EDNA O´BRIEN. El fruit del baobab, de MAITE CARRANZA  (sobre l'ablació de les dones gambianes i de les seves filles que viuen a Mataró). I actualmente estic llegint (simultáneament, depenent de les circumstàncies) El libro de arena, de BORGES i De quan dèiem xampany, de Rafael Nadal.

I ara arriba el moment emocionant de comprovar si puc publicar això.  Reorganitzant-me el temps, procuraré entrar cada dia com feia abans.  Maria Dolors, tant si puc publicar com si no, aniré a casa teva dilluns -tal com haviem quedat- perquè m'expliquis com afegir fotos.

Una abraçada,   Malole

2 comentaris: