UNA BONA NOTÍCIA: El Llorens ja és a casa. Ja m'han despatxat com a xoferessa.
Aprofiteu el cap de setmana per preparar el que necessitareu per fer la crema de Sant Josep. Així tindreu més estona per llepar-vos els bigotis, si en teniu, o refregar-vos els llavis. En aquest cas poseu-vos una mica de crema de cacao , que amb el fred que carda aquests dies!
El Rafel haurà de substituir el sucre pel seu beuratge màgic; la resta serà com ha de ser.
Ingredients per a 4-6 persones:
1 litre de llet, 4 ous (recordeu què diu el Ferran Agulló), 60 g. de midó de cuina, un canonet de canyella, 1/2 llimona (la pela groga sense blanc), 100 g. de sucre (o més si sou molt llaminers, però penseu que en el cremat també n'hi va).
Bona vigília i per molts anys a les Pepes i Pepets, que n'hi ha una bona colla, tan en estrictu senso com en el figurat.
L'ENHORABONA PER TENIR EN LLORENÇ A CASA. TOT TORNA A LA NORMALITAT.
ResponElimina