dimecres, 6 de març del 2013

LA TRESCA I LA VERDESCA

     A qui no li agrada sentir explicar contes? És d'aquelles coses que a les àvies i avis no ens han de descobrir. però sí, potser  redescobrir noves propostes o veure com a tots els llocs del món la màgia del conte es fa saviesa popular, amb matisos particulars. I aquests mateixos fils de coneixement es poden reforçar, i molt, amb unes bones il·lustracions. Irina i Olga Ert són dues germanes, russes, pintores que s'hi han especialitzat.t. Segur que a les llibreries algun dia us heu quedat embadalits per alguna de les seves obres i em sembla recordar que ja us en havia parlat en un dels primers blogs.. Les dues són molt bones però a mi potser m'agrada més la Irina; l'Olga te un punt més màgic i oníric, tot i que la Irina no és pot dir que sigui realista. 
     Avui el Centre de Recerca i Creació Casamarlés (Astúries 38) organitza una vetllada de narració de contes del Tibet en la que es projectaran  il·lustracions d'aquestes dues pintores. 
Serà a partir de les sis de la tarda.





                      Irina















                                     Olga
     Als que no volgueu o pugueu assistir us recomano que busqueu a Internet els dos noms i així us   fareu idea de com pinten. Val la pena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada