divendres, 19 de novembre del 2010

Tresca i verdesca



  • De petits jugavem a allò de "al revés te lo digo para que me entiendas". Els partits polítics, no serà que estan fent el mateix? No és possible que ni tan sols el, o els, que més o menys creiem "els nostres", se'ns allunyin a la velocitat del so, cada dia una mica més. A qui votarem? és la pregunta (no sé si del milió).
  • I el nostre president, tan estalviador i curós amb les despeses sembla que es vagi preparant un lloc a La Caixa per quan ...
  • A Sant Google figura la Moncloa amb la denominació de palau i el Govern ha demanat que ho corregexin. Això de Palau els escama, i amb raó.Per cert què passa amb el nostre cas Palau?
  • Què me'n dieu del video de la Nebreda embolicada amb una tovallola després d'una introducció de gemecs i crits? És clar que així ha tingut més de nou mil entrades en un sol dia. La política i les eleccions són de debò això? Perquè també els socialistes .... Si no fos molt ordinari, seria per dir allò de me la tallo i la llenço als gossos.
  • Ah.. seguint la lectura del diari, he trobat resposta a totes les meves preguntes perplexes: s'ha descobert el primer planeta d'una altra galàxia! Ho expliquen en un article molt llang que ara no tinc temps de llegir però m'ha tranquilitzat molt. Es tracta d'un planeta gasós i d'enorme temperatura (per tant, erm) que prové d'una petita galàxia devorada per la Via Làctia fa uns 6.000 o 9.000 milions d'anys. O sigui més o menys com la nostra pobre, trista i doissortada pàtria. Jo des d'ara l'adopto com a metàfora. Es diu HIP 13044 però podriem dir-li HIP HIP HURRA que és molt més fàcil de recordar.
  • Un hotel (a l'antiga Can Vilardell) estarà decorat amb milers d'ulls de vidre (Frederic Amat me fecit) . Quina dentera.
  • Deu anys de la mort d'Ernest Lluch. I tot segueix més o menys igual.
  • En sento cada cop més meu el nou planeta. Hip,Hip, Hurra.

2 comentaris:

  1. Jo crec que han confós eleccions per ERECCIONS i així ens va.

    ResponElimina
  2. M'ha fet rumiar molt la teva "Tresca i verdesca". Tot fa molt de yuyu, oi? I si comencem a fer guardiola per això del viatge a l'altre planeta?

    ResponElimina