dijous, 25 de novembre del 2010

PANEM ET CIRCENSES XIII

  • Cau una banda que assaltava xalets quan els inquilins eren a casa. Compte, Ma.Dolors!
  • La Casita Blanca a Gràcia serà expropiada l'any vinent per a fer de l'Avinguda de Vallcarca un gran passeig ajardinat. Com que no hi he anat mai, al menys passejaré pels jardins.
  • Afegir que els propietaris de la dita caseta cobraràn 7,4 milions d'euros d'indemnització. Negoci productiu fins al final.
  • L'Autoriat Portuària de Barcelona va destruïr ahir dues tones de productes falsificats destinats a la venda ambulant. En total, 12.845 productes. Sempre em queda el dubte de quants d'aquests productes confiscats han passat a mans dels polis i treballadors.
  • El 43'6% d'expresos de Catalunya ha aconseguit un treball. Amb la que està caient, vés que no sigui productiu delinquir una miqueta.
  • Washington han enviat un missatge a la Xina dient-li que si no és capaç de controlar a Pyonyang -el seu aliat de Corea del Nord- s'haurà d'acostumar a un augment de la presència militar dels EE.UU. en la seva àrea d'influència. Recordeu quan erem petites i s'explicava l'acudit de "Coreanos del Norte o Coreanos del Sur"?
  • Només un petit apunt sobre les eleccions: Heu sentit la Montserrat Tura dient que: Els presidents poden ser grans presidents sense ser grans oradors. I en Joan Herrera: Se'm fa difícil arribar a l'orgasme votant a qualsevols dels candidats. Què "monos", oi?
  • Els nens dels EE.UU. demanaràn un iPad a Santa Claus. 13,5 milions de "tabletas" espera vendre Apple en 2010. I jo que em pensava que les "tabletas" eran de xocolata o la musculatura abdominal dels "cachas". Calia fer tants catàlegs de joguines?
  • Ana Maria Matute rep el Premio Cervantes, als 85 anys. Ui, si ens queden d'anys encara, amigues.
UN REGAL PER A TOTS I TOTES





1 comentari:

  1. Per qué al llegir expressos he pensat en el George Clooney? Durant força temps, una gran façana -em sembla que Pg. Gràcia-Aragó o lloc semblant- estava decorada amb una enorme foto d'ell. Jo arribava el despatx més confortada...!
    Ai amics, que ni no anem a una mica de frivolitat... amb la que està caient,com diuen la Marisa i la Maria Dolors.
    Per qué hi ha com una tristessa generalitzada a l'ambient? O sóc jo?

    ResponElimina