dissabte, 27 de novembre del 2010

PANEM ET CIRCENSES XIV

Tot desitjant-vos una bona jornada de reflexió, aquí teniu les "perles" que he trobat al diari -avui EL PERIÓDICO -i que fan més palés que mai que POQUET PA I MOLT DE CIRC és el que ens envolta.

  • 5 pàgines dedicades a EL CLÀSSIC MÉS UNIVERSAL. I vosaltres us preguntareu: Què potser parlen d'en Vargas Llosa? NO, en un diari no esportiu, les 5 pàgines són pel partit Barça-Madrid de dilluns. (900 periodistes acreditats de 28 països, 32 càmeres de televisió, 300 empleats de Mediapro, 8 càmeres de TV en 3D, 73 cinemes projectaran el partit, 25.000 persones podrien ocupar els cines, 148 seients a la llotja, 13 campions del món estaràn damunt la gespa -8 del Barça i 5 del Madrid), 2 pilotes d'or (amb perdó) Leo Messi i Cristiano Ronaldo) El Papa deu d'estar un xic molest.
  • La dimissió del ministre de Justícia japonés, Minouru Yanagida, per haver dit que ser ministre era molt fàcil, ja que només necessitava dues frases per respondre a les preguntes parlamentàries: "No comentaré casos particulars" i "Tractarem aquest cas segons la llei i les proves existents". Per a quan la candidatura de Yanagida com a premi Nobel del que sigui?
  • L'Alfonso Ussía a La Razón commina els patrons a no anar avui a La Moncloa, amb aquestes boniques paraules: "Hi ha mil excuses per no acudir a la convocatòria de Zapatero. Què dimonis els interessa el que els dirà el president del Govern? Res. (...) Els empresaris no es poden doblegar davant un poder que es dilueix i que ja no forma part del futur (...) L'important és la foto i ells només hi van per sortir-hi" Aquest tio és tonto. Què potser no sap que el poder global el tenen els patrons? I què a qui interessa la foto és a en Zapatero?
  • L'Espinàs en el seu Petit Observatori diu que hi ha coses que només poden passar a Espanya, i jo hi estic d'acord. A un reunió de 80 bisbes celebrada a Madrid hi van comparèixer-amb la copa guanyada al Mundial i una samarreta amb el nom del Cardenal Rouco Varela-, el president de la Federació de Futbol i el seleccionador nacional per a demanar-li que fes els tràmits necessaris per tal que el Papa els rebés al Vaticà i que a més a més resés perquè Espanya organitzi el Mundial del 2018.
  • Un botiguer pakistanés, fent-se passar pel mul-là Akhyar Mohammad Mansur, exministre del Govern integrista de l'Afganistan, va participar en les negociacions de pau amb el Govern afganés, va rebre milers de dòlars i va viatjar en un avió de l'Otan. Els agents de l'M16 britànic estàn avergonyits. Sembla ser que s'estan donant les culpes uns als altres.
  • Els bisbes espanyols corregeixen Benet XVI i afirmen que "mai s'ha d'aconsellar el condó". El portaveu episcopal Martínez Camino considera que s'utilitza "sempre en un context d'immoralitat" Vet aquí un tret també molt espanyol: Ser més papistes que el Papa.
  • L'Arquebisbat de Barcelona proposa elevar als altars 16 "màrtirs" de la guerra civil. Demanen la beatificació de nou religiosos, tres monges i tres laicos assassinats per "odi a la fe". I en Garzón defenestrat per defensar l'exhumació de cadàvers de les foses comunes....
  • El Consell de Ministres a més a més d'estudiar assumptes de transcendència com l'evolució del deute espanyol o mesures per protegir els nens que pateixen violència masclista, va aprovar ahir un reial decret que actualitza la llista de substàncies que es poder fer servir en la fabricació de xiclets. Han de ser menys enganxosos perquè netejar les voreres costa milers d'euros l'any. I les caques de gos?
  • Ara, això si. A partir d'ara, quan viatgem en iots de luxe o megaiots podrem "aparcar" sense problemes a l'arribar a casa, ja que s'ampliarà la zona de Marina Barcelona 92.
  • I dijous vinent podrem anar a fer les compres de Nadal al Passeig de Gràcia fins a la mitjanit, gràcies a la primera edició de THE SHOPPING NIGHT. L'Ajuntament aprofitarà la cita per encendre els llums de Nadal.
TRALARALA, TRALARALA, PASEN A VER EL CIRCO.


2 comentaris:

  1. Francament, francament, en dues paraules: into-lerable.

    ResponElimina
  2. Fin ara no ho havia llegit. Marisa, aquest pa i circ és d'allò més encertat. Tot és tan vergonyós!
    I ara, desprès del dia d'ahir, què! Es clar que pitjor no podem estar,oi? O potser sí, perque en Laporta ja comença a actuar. ¡Que n'aprenguin! l'he sentit cridat aquest matí per la ràdio. En López Tena, el conec personalment i és un bonissim element, però posar de cap de llista a un personatge tan populista, ai, ai, ai

    ResponElimina