dimarts, 5 d’agost del 2014

L'arpa i les seves vibracions, 350


                       CAPVESPRES MUSICALS AL MUHBA

Ens hem animat la colla i cada tarda ens trobem a la Plaça del Rei per escoltar una estona de música. Són audicions curtes, la del primer dia a l'aire lliure, gratuïta, amb gran afluència de públic. Els demes dies ja amb entrada , la audició és a la Avantcambra del Saló del Tinell, lloc recollit i amb bona acústica, ens hi trobem còmodes, aforament reduït a unes cinquanta persones, preu jubilats 7 €
Petit resum fins avui:
Dijous, 31 de juliol, "La Banda Municipal de Barcelona a la Plaça del Rei" director Salvador Brotons.
Divendres, 1 d'agost "Concert inaugural" amb el pianista Daniel Ligorio, un dels de més projecció del panorama nacional, amb Rakhmàninov, Scriabin, Mompou i Gershwin amb Rapsody in blue  per a piano sol.
Dissabte, 2 d'agost, altre vegada Ligorio ens deleix amb "Monografic Gershwin", amb Tres preludis i diversos temes de Porgy and Bess. Una meravella d'interpretació, les seves mans volen sobre el teclat amb una perfecció i rapidesa que els ulls no poden seguir-les.
Diumenge, 3 d'agost, "Dels cels als inferns" amb Beatrice Jiménez, soprano, Marc Pujol , baix, i, Ricardo Estrada, piano ; amb aries de Puccini, Pergolesi, Gounod, (Faust, aquí el baix llueix una veu extraordinària), Mozart, Arrieta, Rossini i Donizzetti.
A la sortida comentem la vetllada, el capvespre és clar i més fresquet que el dia i ,fem el final de la jornada, en que tots estem de vacances, en un restaurant de tapes que ens recomana  un de la colla, el Xaloc, al carrer de la Palla, especialitzats en tapes de pernil, no ho dubtem gens, pa de coca amb tomàquet, pernil i una copa de vi rosat ben fresquet.

Demà us explicaré la trobada d'aquesta nit que inclou una conferencia de Xavier Chavarria, és a les 18 per si algú s'anima.

1 comentari: