divendres, 8 d’agost del 2014

DES DEL BALANCÍ A ESTONES



    Tota la casa està plena de bèsties amigues que ens fan companyia.

    Segueixo amb el meu pla d'estiu, fent arreglos i més arreglos amb l'inestimable col·laboració del David que és el capataç. Jo faig els acabats, els embelliments, tot allò dels petits detalls que si queden per fer podrien restar així pels segles dels segles. La qüestió és pensar en habitacles perquè quan no faig això escric la novel·la que va d'una casa (simplificació no compromesa i que no dóna pistes) o llegeixo i trobo coses que també m'inspiren per la novel·la, inclús a Moby Dick que per cert ja sóc al 85%. Això és un no parar.

És fantàstica la facultat de mimetisme dels dracs. Per cert, enguany hem vist també sargantanes, cosa que feia molt de temps que no passava.

El temps continua sent boníssim i la piscina està perfecta. Allí també hi ha bèsties estranyes com veieu. 

   Sóm pocs (només quatre) i tot rutlla perfectament i per això puc dedicar-me a les obres i construccions; no em faré rica com altres que yo me sé, però segur que estalviem molts dinerons. Per això m'he organitzat aquest tour per les espanyes mentre encara no necessiti passaport. Me'n vaig diumenge, fins l'altre divendres. Ja us en faré cinc cèntims. Tinc tots els bitllets i reserves al telèfon (meravelles de la ciència) i llistes interminables de coses a fer i més que em sorgiran encara. Em fa molta il·lusió lo de Las Bardenas (anava a escriure Barcenas, sorry) Reales. Crec que m'estan preparant un programa de festejus molt lluït.
    El diari, a banda d'uns quants dies que treia fum i ens feia treure a nosaltres foc pels queixals, no és més que quatre fulls dels quals, dos, són com una sucursal del Hola , amb vacances de reis i famosos que a casa seva els coneixen i esdeveniments esportius o econòmics que em salto. Total que poca teca. Espero que les vostres vacances siguin tan descansades com les meves. Encara que tingui poc internet i no escrigui gaire (tampoc no crec que el meu públic fidel estigui per blogs) us recordo amb molt de carinyu i llibertat d'esperit i


aquí em veieu explicant-vos-ho com si estiguéssiu aquí en cos verídic (en ànima ja sé que hi sou).




2 comentaris:

  1. Bona ruta, ja ens explicaràs a la tornada les experiències viscudes.

    ResponElimina
  2. Com que varem parlar ahir, estic al corrent de les teves "correríes". Que et sigui ben profitós el viatge. Fins la tornada.

    ResponElimina