dimarts, 12 de juliol del 2011

PANEM ET CIRCENSES LVIII

  • A l'accident del creuer rus Bulgària que s'ha enfonsat al riu Volga han mort 59 nens bessons!!. Com que no hi cabien tots els que volien pujar, els nens van entrar clandestinament. En els documents de tots constaba la mateixa data de naixement: 30-12-1999.
  • CiU i el PP ja s'han ficat al llit. I què us pensàveu?
  • Organitzacions de "todo pelaje y condición" s'han unit per criticar la vinguda del Papa amb motiu de la Jornada Mundial de la Joventut. De l'erari públic (és a dir de tothom) es gastaran 80.000 milions d'euros. Una petita mostra: 7 tones (600.000) rosaris fabricats a l'Equador i regal d'una organització de EE.UU. Globalització pura i dura. El "kit" inclourà també 1 guia i 1 evangeli.
  • S'està rodant una pel·lícula sobre la BLANCANEUS al palauet de Julio Muñoz Ramonet al carrer de Muntaner 282/288. La protagonista serà Maribel Verdú i serà una blancaneus torera. Quines coses! El litigi entre l'Ajuntament i les hereves va per llarg i mentrestant han recuperat dos quadres que havien desaparegut dels molts que s'hi conserven i que pel que he llegit al diari donaria per obrir un altre museu.
  • El torero Ortega Cano ha estat donat d'alta després d'un mes i mig. Al sortir ha dit que l'home que ell va matar (anava a més velocitat de la permesa i amb el triple de tasa d'alcohol, per tant va ser un assassinat) ha estat el "pitjor toro" de la seva vida. És un comentari molt bèstia, no us sembla?
  • En els darrers cinc anys no hi ha hagut ni una sola acció penal contra els diversos fraus comesos al món. En Teddy Bautista passarà l'estiu a les Bahames, "fijo".
  • El Dr. Cavades i el seu equip ha fet el primer transplantament de cames del món. Fantàstic! Però el que em va cridar l'atenció és que el director del centre o qui fos, destaqués més el que fos a Espanya la primera vegada que el fet en si. "Pa chulos, nosotros"
  • Els diaris de Murdoch també van espiar la reina Isabel II i Gordon Brown. Com es deia abans: "Aquí no ha quedao ni el apuntador".
  • I la frase destacada. Nicolás Sarkozy a l'Afganistan: "Ens en anem. S'ha de saber acabar una guerra". I si probeu a no començar-les?
AMB LA QUE ESTÀ CAIENT I VOSALTRES DE VACANCES!

El palau de Muñoz Ramonet al carrer Muntaner

2 comentaris:

  1. Hola! Acabo d'arribar i tot just entro al Blog. Encara no estic en condicions d'escriure. "Todo se andará". Pero si vull fer una petita correcció. Perque hi hagi assessinat, ha d'haver intencionalitat. El que va fer l'Ortega Cano va ser un homicidi per imprudència temerària. Es a dir, no tenia intenció de matar (se suposa) però tenia tots els números per a aconseguir-ho anant a molta més velocitat de la permesa i amb una "taja" d'impressió.
    De res, a mandar.

    ResponElimina
  2. D'acord, senyora lletrada. Rectifico.
    També em sembla que se m'ha anat la mà en la quantitat d'euros que "ens gastarem" amb la visita del Papa.Però ho deixo perquè "si non é vero, é ben trobato".

    ResponElimina