dissabte, 9 de juliol del 2011

PANEM ET CIRCENSES LVII

"Vita brevis, ars longa, occasio praeceps, experimentum periculosum, iudicium difficile."

En aquesta tarda de dissabte, quan tot@s esteu fóra i s'us troba a faltar, em poso trascendent i copio aquesta cita de Séneca en el seu "De brevitate vitae", traducció llatina de l'original grec de Hipòcrates.

Això ve a tomb perquè mentre llegia l'escàndol del "News of the World" i el seu antic director Andy Coulson, contra el qual pesen al·legacions d'haver autoritzat les punxades telefòniques de milers de possibles víctimes i que serà acusat també de subornar la policía, amb pagaments a certs agents a canvi d'informació, per una suma pròxima a 140.000 euros o lliures. Mentrestant, deia, estava veient a BTV la pel·lícula "Luna nueva" amb Cary Grant, Rosalind Russell, Ralph Bellamy i d'altres, sota la direcció de Howard Hawks.Rn el diari li atorguen 5 estrelles. Total, tot va de periodistes, oi? I he pensat vita brevis (el diari tanca demà), ars longa (el film és de 1940).



4 comentaris:

  1. Molt bé, "inteletuá". Qui és aquesta Camil.la? Una amiga de la Maria Dolors? Voldria identificar-se?

    ResponElimina
  2. Si és la Camil·la Pérez Salvà, una amiga ceramista de la Ma. Dolors. Jo he entrat al seu blog i he vist les coses que fa. Interessants!.

    ResponElimina
  3. De vegades tinc problemes per deixar comentaris i si ho faig anònimament, sempre puc.
    Sí, sí sóc amiga de la Ma Dolors i visc a saifores, sóc ceramista i m'alegro que trobis En Blau interessant.
    Camil.la

    ResponElimina