dilluns, 19 d’agost del 2013

L'arpa i les seves vibracions, 294

FESTA MAJOR DE GRÀCIA

Carrer Progrés, 1º premi

Gràcia és una riuada de gent a totes hores, des del matí fins a ben entrada la nit, els que hi vivim gaudim de la Festa però també la patim. Porto uns dies zombi, a les nits els decibels de les orquestres properes a casa es  disparen i les orelles ho entomen tot. Tot sigui pel barri, la seva gent i els que ens visiten, que diuen que són milers.
Ja han donat els premis, segons la puntuació obtinguda, en total s’han presentat  17 carrers. Pels qui no sou de Barcelona o no heu vist res de la Festa un petit resum, encara que TV3 i  8tv, se’n han fet resó i han donat molts detalls gràfics dels guarniments, també els diaris han fet bons reportatges i el Facebook va ple de fotos.
Primer premi carrer Progrés, Juràssic Park Progrés. Animals gegants omplen el carrer dins d’una selva molt ben lograda i un petit llac.
Segon carrer Verdi, Fons marí. També premi a la originalitat, centenars de peixos neden pel mar.

Tercer carrer Mozart, viatge al passat. A més 8 premis  afegits  a la reutilització, il·luminació, detall artístic, ocells, sostre i portada entre altres.
Tinc fotos de quasi tots els carrers dins la màquina, però no m’entren a l’ordinador, així que seran molt deficient les que puc treure de programes.
Anit vaig participar a l’encesa de l’estelada a la cruïlla de la plaça Joanic amb carrer Pi i Margall, 4000 espelmes que havíem apadrinat els barcelonins i,  que organitzava l’assemblea Nacional Catalana a Gràcia, vaig encendre la meva i la de molts amics que estan de vacances i no se la van voler perdre. Molt emotiu a nivell de sentiments i bona participació de gent, civisme i alegria. No és va poder assolir el nombre de 5000 que volien, però no cal anar sempre de grandeses, hi ha el que hi ha i, s’ha d’assumir. Va quedar bonic el mosaic lluminós al apagar-se els llums del carrer i en la foscor cantar els Segadors. La foto és escanejada del diari El Punt Avui, molt defectuosa, les meves més boniques no sé passar-les de la màquina a aquest Blog.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada