dimarts, 28 d’abril del 2015

SOLUCIÓ A L'ENIGMA DE LA TRESCA

Està vist que us estimeu més que us expliqui la solució que no pas esprémer les neurones i buscar una mica fins a trobar la solució. En fi...podria dir-vos només que es tracta d'una escultura, que és molt simbòlica i que està en una font que hi ha en una placeta gairebé solapada amb una de les rondes de la ciutat. Diria la veritat i us quedaríeu amb un pam de nas. Ah podria afegir que és obra d'Eduard Batiste Alentorn que ara ningú coneix malgrat haver estat molt conegut i realment ho mereixia. Però em compadeixo de vosaltres, tots els que feu vida de hamsters fent voltes pels passadissos de casa en comptes d'anar a trescar aprofitant la primavera i acabaré d'explicar-vos que es tracta de l'escultura d'uns nens que fan equilibris a sobre la closca d'una tortuga que, resignada, els aguanta. És molt maca i la font està a la Plaça Goya, tocant a la Ronda de Sant Antoni, Aquí la teniu:


En aquesta plaça n'hi ha dos d'escultures. Una és aquesta i l'altra el monument a Francesc Layret, més grossa i cridanera però molt menys bonica. 

2 comentaris:

  1. Decirte también que la manera que planteaste el enigma era tramposa o bien te explicaste mal, puesto que no se entendía a qué juego te referías o si te estabas refiriendo a un juego en concreto. Solo quedaba claro que se hallaba en una de las Rondas.

    ResponElimina
  2. Per vergonya meva, hi passo sovint. Es alló de veure sense mirar.

    ResponElimina