dimecres, 28 de maig del 2014

LA TRESCA I LA VERDESCA




A l'entrada de Llorens del Penedés, o sigui a quatre passes de Saifores, hi ha un casalot enorme, un palauet del s. XVIII. Fa uns anys hi van fer uns casals d'estiu als que van enviar les Infantes. No cal dir que va ser la sensació de la comarca i que mai, aquell tros de carretera va ser tan passejat com llavors. Un dia va passar en cotxe, la Reina (o potser una rèplica en cartró articulat) fent adéu per la finestra. 
Ara aquesta finca està molt ben restaurada i és propietat de Sumarroca (Heretat Sabartés). Aquest estiu faran unes vetllades musicals amb "maridatge" gastronòmic inclòs. De moment s'han programat tres concerts. Ja us enviaré el programa i els preus, petits detalls clarament decisius.  No cal dir que si és el cas,  qui vulgui venir serà ben rebut. Si no es pot anar al concert, sempre podem instal·lar-nos a la fresca, sota un lledoner i escoltar Mozart , tan ricamente.

2 comentaris:

  1. De fer se suposa que saludava perquè els vidres tintats no van deixar veure ni intuïr res del que pasava a l'interior d'aquell cotxe que va passar a tota piula, enfonsant les espectatives que les dones del poble s'havien fet després de tota una tarda d'espera.

    ResponElimina
  2. Una atractiva proposta. Espero les teves noticies i et diré quelcom. Estic pendent de la salut d'en Joan.

    ResponElimina