dimarts, 7 de juliol del 2015

L'arpa i les seves vibracions, 389

                                CATCAFÈ

Vaig néixer i encara visc en el barri de Gràcia. De fa uns anys està de moda per diverses raons:   la  vida cultural, a traves de petits teatres, centres de lleure, escoles de música, cines Verdi i Teatre Lliure . Botigues de disseny en roba, calçat i tota mena d'articles  imaginables.  L'altra cara és l'oci nocturn a les seves places,  el denominat" Botelló" on les cerveses i l'alcohol de tota mena garanteix una nit de gresca amb els amics a l'aire lliure, places del Sol, Diamant, Virreina.
De fa mesos, els caps de setmana, davant de la l'estació del Metro Fontana, un para-sol cobreix una taula on  l'associació  Gats de Gràcia, sensibilitzen i fan propaganda per donar-se a conèixer; per treure dinerons venen tota mena de petits objectes sempre amb un gat com a mascota: pòsters, clauers, calendaris, bossetes, etc. També recullen donatius.
Ara donen un pas endavant i  ofereixen una oferta única a Barcelona, Catalunya i Espanya.  Des d'ara la febre pels gats tindrà un impacte més comercial a Gràcia amb una iniciativa pionera que fa setmanes es deixa veure en forma de pancarta en un local del carrer Terol.
El dia 15 d'agost al carrer Terol (al costat d'on hi ha el Teatre neu), a tocar de la plaça Revolució, s'obrirà el primer "CATCAFÈ".

 Sota el nom Espais de Gats, dues sòcies, una txeca i una catalana, han impulsat aquest espai com a escola animalista i centre d'adopcions, a imatge i semblança d'experiències a Taiwan, Japó o Europa. Les impulsores estan en ple procés de difusió de l'estrena a través de les xarxes socials. "El nostre local és únic a Barcelona. Et podràs relaxar amb el ron-ron dels nostres gats mentre et prens un cafè, un te o un refresc", diuen. La Tereza, precisa que el lloc serà "super tranquil". "Hi haurà doble porta i els gats tenen prohibit entrar a la cuina.
Hi esteu tots convidats, dia 15 d'agost, inici de la Festa Major de Gràcia.
Hi

3 comentaris:

  1. Ja tindran una clienta segura o més. La meva familia també gracienca i amiga dels gats hi faran via!.

    ResponElimina
  2. Miaauuu...!
    M'encanten els gats, segur que hi anirem...!!!
    Sentir el run-run d'un gat damunt la teva panxa és una experiència molt gratificant.

    ResponElimina
  3. Una iniciativa divertida i que no fa mal. No dic que no hi vagi perquè ara, amb quest gat que ens ha adoptat m'hi sento solidària encara que per les meves condicions ambientals no em puc permetre de comprar-me una pinta per pentinar-lo.

    ResponElimina