divendres, 27 de juny del 2014

SOTA EL LLEDONER

Moments de calma entre el bany i el moment del dinar. A través del paravent de xiprers sento les sàvies disquisicions dels nens mentre es vesteixen. Aquests moments constitueixen un pou de savieses variades. Ahir vaig aprendre que hi ha aranyes que fan teranyines a dins de l'aigua, per exemple. Ara hauré també d'esteranyinar la piscina, amén de la resta?








A sobre el filtre hi tinc un acudit exacte del Forges i penso com seria un referit a les feines de casa i m'esborrono amb la llista mental. Si no fóssim tants no sé com ens ho faríem? O és a l'inrevés ? M'estimo més seguir com estem.  Ahir va tocar Punt Verd, ferreteria, sanejament de dues bigues corcades, neteja del jardí de dins, col·locació del cobert sobre la taula del jardí, acabament de l'arreglo de l'aixeta i el muret que la subjecta, etc. Tot això feines extres que no tenen res a veure amb la intendència, la neteja, l'educació de minyons i les feines de guàrdia civil perquè tot rutlli  i inculcar mecanismes de cooperació i ordre. Ahir els petards sobrers eren un bon esquer. Avui ja ha passat la festa i tot s'ha de fer per la via normal. Ja no hi ha pares i l'entente és només d'àvia-nens. De moment ens en sortim prou bé. 

Fa un dia estrany, amb poca calor, núvols que s'ajunten o es dispersen i tot el jardí brilla per la pluja d'ahir. Les verdures de l'hort estan molt contentes. Sento petards. Ja hi tornem. És la vida, si senyors. 

2 comentaris: