dilluns, 18 de gener del 2010

Ressaca festiva


Mousse de turró,
amb restes de turró i 3 ous

Piqueu el turró i barregeu-lo amb els tres rovelles.
Afegiu les tres clares batudes a punt de neu.
Poseu en vasets de "chupito", i a la nevera.

Gelat
300 g de turró (de la mena que sigui, o barreja), 3 clares d'ou, 3 C. de sucre, 1/2 tassa de nata líquida.
Pica el turró.
Barreja la nata amb el sucre
Afegeix les clares a punt de neu i afegeix el turró ben picat.
En un motlle i al congelador.

Flam de turró
250 g de turró, 5 ous, 700ml. de llet, 100 g sucre.

Passa el turró per la picadora fins que sigui ben mòlt.
Bat els ous en un bol i afegeix-hi la llet i el turró.
Posa sucre en un cassó amb unes gotes d'aigua i fes un caramel. Recobreix el motlle amb el caramel.
Omple el motlle amb la barreja.
Cou al forn a bany Maria a 180º uns 45 minuts fins que sigui quallat.
Deixa refredar i desemmotlla.

1 comentari: