divendres, 24 d’octubre del 2014

LA TRESCA I LA VERDESCA


L'altre dia, en l'entrada dedicada a Ned Tate, no sé què va passar però l'últim paràgraf va sortir malament. Ara l'he arreglat malgrat ja he vist que almenys la Marisa l'havia entès perfectament encara que hi faltava un bon tros i també un quadre dels suposats fets per ell. Ja sé que sóc precipitada i a vegades no reflexiono abans d'enviar definitivament una entrada (i en canvi, després, em fa una ràbia de no dir que hi surtin equivocacions). O potser és que m'emborratxa l'escriptura i ho faig amb més paraules de les que calen? O... que com que tinc uns lectors molt llestos amb poc ja m'entenen. O .... vaja que potser hauré d'aprendre a escriure amb jeroglífics i quedar-me tan ample. 

3 comentaris:

  1. No t'amoïnis tant, dona, per les faltes.
    Nota: si fas un primer cop d'ull ràpid entre el quadre que has posat i el que hi ha paral·lel a la dreta del blog, veuràs que tenen els mateixos colors i l'un sembla abstracció de l'altre. Curiós. Els podries posar l'un al costat de l'altre i empescar-te títols xocants, com ara: "abans i després de la votació", etc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta observació teva me l'he feta molts cops, trobant-la molt curiosa- una coincidència més, de parers- Molts cops he canviat el quadrat de dona llegint perquè em molestava que fos tan diferent de la resta del bloc. (Catalanes, os ahoga la estética, com va dir l'Unamuno a Gaudí). D'aquest tema de Gaudí i Unamuno ja en parlarem en un altre moment, ara no cal revoltar més el personal.

      Elimina